Glasba
(3)
Bryan Adams
Adams pravi, da pesmi na novem albumu zvenijo retro. Foto: Reuters

Bryan Adams bi z novim albumom rad ponovil uspeh izpred 30 let

Retroalbum Get Up
17. oktober 2015 ob 14:17,
zadnji poseg: 17. oktober 2015 ob 14:33
Los Angeles - MMC RTV SLO

Bryan Adams je pri nastanku svojega novega albuma Get Up sodeloval s preverjeno ekipo, zato ni čudno, da ga je označil za naslednika svojega najuspešnejšega albuma Reckless.

Kanadski roker Bryan Adams je izdal 13. studijski album, ki ga je poimenoval Get Up. Adams upa, da bo z njim ponovil uspeh albuma Reckless, ki je izšel pred 30 leti in ga s pesmimi, kot sta Summer of '69 in Run to You, izstrelil med najbolj priljubljene glasbenike.

Kanadski roker je dejal, da je Get Up odlično nadaljevanje albuma Reckless, in dodal, da je album, ki je na trgovske police prišel 16. oktobra, zagotovo eden najboljših, kar jih je kadar koli posnel. "Želim si, da bi takšen album lahko naredil pred 25 leti," je povedal 55-letni glasbenik in dodal, da imajo pesmi na albumu brezskrben retropridih.

Za albumom stoji preverjena ekipa
Čeprav je Adams v svoji karieri prodal več kot 65 milijonov albumov in prejel več nagrad, je priznal, da nikoli ni sledil trendom, poroča Reuters. "Ne vem, kdo je moje ciljno občinstvo, nič ne vem o glasbenem poslu, delam glasbo, in to je nekaj, kar sem vedno počel. Preprosto, pišem pesmi, ki so všeč meni," je povedal pred kratkim.

Adams je pri nastanku novega albuma sodeloval s preverjeno ekipo, album je produciral Jeff Lynne, besedil se je lotil s preverjenim Jimom Vallanceom, ki je pisal besedila za Aerosmithe, Roda Stewarta, Tino Turner, Alica Cooperja in mnoge druge. Soodgovoren je tudi za nastanek Adamsove uspešnice Summer of '69. Na albumu je devet novih skladb in štiri akustične priredbe.

Sa. J.
Prijavi napako
Komentarji
seb123
# 17.10.2015 ob 15:32
Na tem svetu je najbolj pošteno to, da leta tečejo vsem enako hitro. Tudi B. Adamsu.:)
Samo Zakes
# 19.10.2015 ob 18:34
Sem poslušal ploščo.
Medla, spolirana, niti r od pravega rocka.
Bryan, staraš se...
Kemik
# 17.10.2015 ob 16:39
Dal je dušo tudi za moje pojme enemu najboljših risanih filmov v zgodovini:Težko bo ponoviti oz. še izboljšati takšen odličen repertoar njemu samemu ob toliko izjemnih pesmih, ampak se puščam presenetiti.
Nove note
link
Imset: Med slovenskimi glasbeniki ne čutimo rivalstva
19
14. november 2018 ob 09:38 Zasedba Imset, ki je pred kratkim izdala glasbeni prvenec z naslovom Persona, pravi, da z njimi na slovensko glasbeno sceno, ki je že potrebna prevetritve, prihaja nova, bolj mladostna energija.
Več novic ...
Kazalo