V prestolnico se vrača David Guetta. Foto: Žiga Intihar
V prestolnico se vrača David Guetta. Foto: Žiga Intihar
Oboževalci Davida Guette
Ekipa Guettinih oboževalcev se je konec tedna v pričakovanju njegovega prihoda odpravila po središču Ljubljane. Foto: Miro Majcen

Red X-mas Party bo tako zadnji dogodek leta, ki bo poskrbel za množično zadovoljitev tehnoodvisnikov na naših tleh. V četrtek se bo pred množico najprej predstavil mladi talent Jaz von D, potem pa bo utrip v dvorani začel dvigovati grammyjevec Afrojack, ki bo v Sloveniji nastopil premierno. Sledil mu bo eden izmed najbolj prepoznavnih housevokalov na svetu, ki prav tako k nam prihaja prvič – Steve Edwards.

Okoli polnoči bo za mešalno mizo David Guetta zaznamoval vrhunec večera, ta se bo nadaljeval z dvojcem didžejev, Sunneryjem Jamesom & Ryanom Marcianom, ki so ju Švedi "ljubkovalno" krstili kar za surinamsko housemafijo.

Organizatorja dogodka sta se tudi odločila, da ponudita vsem obiskovalcem dodatno izkušnjo. Tako bomo lahko priča eni najbolj vročih klubskih atrakcij, kajti množico bodo ob že napovedanih glasbenikih ter desetih tovornjakih dekorja in tehnične opreme navduševali tudi velikanski multimedijski roboti Kryomani.