Objave Sheeranovega osebnega stražarja so navdušile uporabnike družbenih omrežij. Foto: Reuters
Objave Sheeranovega osebnega stražarja so navdušile uporabnike družbenih omrežij. Foto: Reuters

Sheeran si je osebno varovanje izbral že leta 2015, saj naj bi oboževalci v tistem času postali malenkost preveč intenzivni in je začutil, da se bo počutil občutno bolje, če bo imel ves čas nekoga ob strani.

Njegov varnostnik pa se je pred kratkim odločil, da bo poleg klasičnega opravljanja dela najzabavnejše trenutke delil še na družbenem omrežju Instagram. Pridružil se je šele 7. aprila, a mu je uspelo zbrati že 377 tisoč sledilcev, ki se jim njegovo "trolanje" znanega glasbenika zdi zabavno predvsem zaradi svežega pogleda na glasbeno industrijo.

Na večini fotografij je nekje v ozadju, z očesom budno nad Edom Sheeranom, dodaja pa jim zabavne opise. "Kaj je nocoj na meniju? Je morda kdo rekel legenda?" je zapisal ob fotografiji, kjer na družbo, zbrano ob mizi, gleda od vrat.

Spet na drugi sta z glasbenikom v bazenu, varnostnik pa jo je opremil z opisom, da ga je "srček peljal na dopust". "Jaz vedno gledam, on pa vedno nekaj je," pa je pripisal k fotografiji sebe v ozadju in Sheerana s sendvičem v ospredju.

Več utrinkov z njegove perspektive si lahko ogledate spodaj.

I’m always watching. He’s always eating. #whoateallthepies #imthedaddy

A post shared by Kevin Myers (@securitykev) on Apr 12, 2018 at 3:25pm PDT

What the perfect video should’ve been

A post shared by Kevin Myers (@securitykev) on Apr 7, 2018 at 8:19am PDT