Adele novice sicer še ni potrdila. Foto: Reuters
Adele novice sicer še ni potrdila. Foto: Reuters

27-letna pevka je svoj prvi album 19 izdala leta 2008, album 21, ki jo je dokončno izstrelil med zvezde in ji prinesel številna priznanja, je izšel tri leta kasneje, nato pa je pevka "poniknila". "Naslednjih pet let me ne bo. Če neprestano delam, moje zveze razpadejo," je dejala le nekaj dni po tem, ko je leta 2012 prejela šest grammyjev.

Po izdaji izjemno uspešnega albuma 21 je Adele odšla na operacijo glasilk, nato je sledilo okrevanje in družinsko življenje. S partnerjem Simonom Koneckim sta se 19. oktobra 2012 razveselila sina.

Na rdeči preprogi se je pevka nazadnje pojavila na podelitvi grammyjev in oskarjev leta 2013, kjer se je predstavila s skladbo Skyfall iz 23. filma o Jamesu Bondu. Od takrat pa ni prestavila nobene nove pesmi, kar pa ne pomeni, da ni pridno delala v studiu.

Billboard poroča, da je pevkin tretji studijski album že tako rekoč končan in da bo luč sveta ugledal novembra. Pri ustvarjanju novih pesmi pa je Adele sodelovala z glasbenima producentoma Maxom Martinom (Taylor Swift, Katy Perry) in Danger Mousom (Red Hot Chili Peppers, Gorillaz) ter kanadskim pevcem Tobiasom Jessom mlajšim.