Glasba
(3)
Dubioza Kolektiv
Zasedba je svojo prvo ploščo izdala aprila 2004. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Dubioza Kolektiv
Skupina je v preteklosti ponudila uspešnice, kot so Blam Blam, Kokuz, Firma Ilegal, Walter … Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

Dodaj v

Nagradna igra: Z MMC-jem na koncert Dubioze Kolektiv

Skupina se vrača v Ljubljano
6. november 2017 ob 10:40,
zadnji poseg: 10. november 2017 ob 12:24
Ljubljana - MMC RTV SLO

Dub, ska, punk zasedba Dubioza kolektiv se vrača v Ljubljano, potem ko je poleti razgrevala ozračje v Kopru. Ob tem pa napoveduje izid novega albuma.

Za Sarajevčane pravijo, da so legitimni glas izgubljene generacije, ki se v svojih skladbah loteva aktualnih družbenih in političnih tem iz obeh strani Atlantika. Na tokratnem koncertu zasedba napoveduje preigravanje skladb s prihajajočega albuma, med katerimi sta tudi Himna generacije in Treba mi zraka, ki je nastala v sodelovanju z Dinom Dvornikom.

Nagradna igra je končana. Nagrajenci so bili o nagradah obveščeni po elektronski pošti.


Album bo nasledil EP-ploščo Happy Machine, ki so jo izdali leta 2014. Člani skupine bodo po dveh letih v Ljubljani znova nastopili v okviru dogodkov Kurzschluss.


Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira in hrani zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov mmc-nagrade@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najpozneje v roku 15 dni po prejemu sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih petih dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo posredovane podatke upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal. Dokumentacijo v zvezi z nagrajencem bo organizator hranil skladno z ZVOP-1.

K. K.
Prijavi napako
Komentarji
redwinger
# 06.11.2017 ob 13:59
Že mam karte,da se mal pohvalim ;)
Pastafarian
# 10.11.2017 ob 12:52
Click it, save it, seed it, share it, link it, stream it, we don’t pay
Click it, save it, seed it, share it, link it, stream it, Pirate Bay
alessandro10
# 10.11.2017 ob 13:10
Najbolj precenjena skupina vseh časov.
Kazalo