Po vseh namigovanjih je zdaj potrjeno: popzvezdnice Madonne v Slovenijo ne bo. Foto: EPA
Po vseh namigovanjih je zdaj potrjeno: popzvezdnice Madonne v Slovenijo ne bo. Foto: EPA
Madonne ne bo v Slovenijo

Novico je potrdila agencija Live Nation, katere lokalni partner je hrvaška agencija za organizacijo koncertnih dogodkov Lupa promocija, d. o. o.

Iz Live Nationa sporočajo še, da se bodo napovedani koncerti pred ljubljanskim terminom in po njem - v Munchnu (18. avgusta) in v Budimpešti (22. avgusta) – odvijali nemoteno.

Kupcem vstopnic bodo vrnili kupnino
Vsem kupcem vstopnic bo omogočeno vračilo kupnine na vseh prodajnih mestih Eventima od ponedeljka, 17. avgusta, dalje.

Agencija Lupa promocija kot lokalni partner za promocijo koncerta nastalo situacijo obžaluje, saj bi nastop kraljice popa na ljubljanskem hipodromu prav gotovo postavil nov mejnik v zgodovini organizacije koncertnih dogodkov v Sloveniji, so zapisali v sporočilu za javnost.

Za podrobnejšo razlago smo poklicali na agencijo Lupa promotion, a nam niso mogli povedati ničesar o omenjenih logističnih težavah, saj naj bi za izvedbo koncerta skrbeli pri Live Nation, od koder jim tudi še niso sporočili podatkov o uradnem številu prodanih vstopnic.

Vzrok logistika, ne slaba prodaja?
Pri Live Nation pa zagotavljajo, da je vzrok odpovedi logistika, in ne slaba prodaja kart, na katero naj bi namigovali slovenski mediji, poroča agencija Reuters. Pred dnevi so se pojavila namigovanja, da naj bi bilo prodanih le 7.000 od 63.000 vstopnic, ki so bile na voljo.

To je drugi Madonnin odpovedan koncert od julija. Prvi je odpadel v Marseillu, potem ko se je oder med gradnjo zrušil in sta umrla dva delavca.

Kot navajajo pri Reutersu, bi moral že leta 1997 na Hipodromu Stožice nastopiti Michael Jackson, a je bil koncert odpovedan zaradi slabe prodaje vstopnic.

Madonne ne bo v Slovenijo