Glasba
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 3.7 od 6 glasov Ocenite to novico!
Organizatorji z zimsko različico festivala metalglasbe merijo na tiste, ki si želijo dan preživeti na bližnjih smučiščih (ali poležavati ob pokritem bazenu), zvečer pa se sprostiti ob glasbi. Foto: Promocijsko gradivo

Dodaj v

Z MMC-jem na metalsko rajanje sredi gorske idile

Zimski oddih za metalce med 19. in 25. marcem
21. februar 2017 ob 09:57,
zadnji poseg: 22. februar 2017 ob 09:37
Bohinjska Bistrica - MMC RTV SLO

Eden najbolj znanih glasbenih festivalov pri nas, MetalDays, je dobil mlajšega brata - marca se mu bo pridružila zimska različica Winter Days of Metal.

Winter Days of Metal je drugačen festival – gre pravzaprav za prave festivalske zimske počitnice za ljubitelje težkih riffov: dnevno svetlobo bodo obiskovalci lahko izkoristili za zimske športe ali ležerno poležavanje ob pokritem bazenu, večeri pa bodo posvečeni "moshanju", "headbanganju" in odklopu z metalom: v dvorani v Bohinjski Bistrici, kjer bo potekalo večerno festivalsko dogajanje, bodo nastopili številni temni in temačni, udarni, po besedah organizatorjev že kar "peklenski" bendi.


Z nekaj znanja in sreče se lahko festivala udeležite brezplačno, saj MMC podarja festivalsko vstopnico za večerno koncertno dogajanje. Vse, kar morate storiti, da bi se uvrstili v žreb, je to, da nam na elektronski naslov
mmc-nagrade@rtvslo.si
do ponedeljka, 27. februarja, ob 12.00
skupaj s svojimi kontaktnimi podatki pošljete pravilen odgovor na nagradno vprašanje:

Kako se imenuje dvorana, v kateri bodo potekali koncerti v okviru Winter Days of Metal?

Destruction, Flotsam & Jetsam, Taake, Belphegor, Draconian, Holy Moses, Orden Ogan, Disharmonic Orchestra, Milking the Goatmachine, Dew Scented, Dead Lord, The Devil Izegrim, Metalsteel, Mist, Rest in Fear, Morana, Layment, Total Annihilation, Rotting Christ in drugi bodo vas pod Triglavom "tresli" med 19. in 25. marcem 2017.


Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira in hrani zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov mmc-nagrade@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najpozneje v roku 15 dni po prejemu sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih petih dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo posredovane podatke upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal. Dokumentacijo v zvezi z nagrajencem bo organizator hranil skladno z ZVOP-1.

A. K.
Prijavi napako
Komentarji
Olorin
# 21.02.2017 ob 11:05
Lahko bi ga dali tja pred konec leta in bi se mu reklo "Metal Christmas and a Heavy New Year", recimo.
Gravesen
# 21.02.2017 ob 11:03
kaj pa tebe moti tardeč!? ti ko zavohaš dnar bežiš, ne?

vsaka metalska veselica je nadvse dobrodošla!
Fennix
# 21.02.2017 ob 17:12

tonccy
Čisto posilstvo narave in njenega življa. Kam gre ta naša lepa domovina. Naj grejo v BTC pa tam špilajo. Pa sem po srcu čisti rocker, ampak tega pa res ne podpiram.


Ne vem sicer, kje je ta lokacija, ampak v Tolminu zadeva narave ne moti čisto nič in dvomim, da jo bo tu kaj bolj. Če prav vidim v članku, pa bodo koncerti tako ali tako v dvorani?
rangerno1
# 22.02.2017 ob 00:45
Kakšne debilnosti nekateri tu pišete. Za začetek, MetalDays je v svetovnem formatu verjetno najbolj viden dogodek v Sloveniji in smo nanj lahko ponosni, malce si poglejte in boste spoznali, da spada med top 10 metalskih festivalov v Evropi (še posebej če dodamo odlično lokacijo). To, če bo takšnih dogodkov še več, je samo super. Če seveda ne bi nabijali na pamet, bi vedeli, da MetalDays spada med najbolj zelene festivale v Evropi in kot jim veleva obveznost se lokacija vedno tudi v popolnost počisti. Winter Days of Metal bo v dvorani, tako da se čisto nič ne bo problema z umazanijo in tudi sicer organizator poskrbi za vse. Razni festivali na ladjah, smučiščih in podobno so vedno bolj popularni širom Evrope, edino pri nas bi omejeni kmetavzarji poslušali in dovolili povsod samo harmoniko. Nič nimam proti harmoniki, ampak scena mora biti čim bolj bogata in niso vsi tako omejeni, da poslušajo 90% samo Modrijane. Glasba je čudovita in zelo raznolika stvar, dobrih žanrov in kvalitetne glasbe je cel kup, tako da je žalostno kako omejeni so nekateri. Brigajte si vi zase za svoje gasilske veselice, ki pa jih je dejansko povsod polno. Ko imaš na festivalu večino tujcev, je jasno da si prerastel okvirje Slovenije. Sicer pa tudi ostali festivali ob Soči so zelo kvalitetni od Sajete pa do Punk Rock Holidays, da ne naštevam dalje.

Ne vem zakaj ne bi bilo pri nas takšnih dogodkov, ki so odlična promocija in zaslužek za okolje, kar poglejte si kako naprimer MetalDays na Facebooku oglašuje ves mogoč turizem pri nas. Kot sem rekel, ponosni smo lahko na MetalDays in sram nas je lahko, kako ozkogledni in zaplankani so nekateri. Če se ne poje o joškah in šmarnici, že mora biti scena vse najslabše ane? Samo manjka še nekdo, ki bo začel pametovati o tem, kakšen satanizem se dogaja na teh festivalih. Včasih je večinski narod pri nas res 20 let za Evropo oz. razvitim svetom. Če vam scena ne paše stvar ignoriraje in raje komentirajte EMO. Organizatorjem MetalDays, Winter Days of Metal pa spoštovanje in še na mnogo let!

Nekaterim pa priporočam, da za začetek preberejo cel članek ali pa se glede vsega tega pozanimajo, preden začnejo blamirat same sebe.
Fennix
# 21.02.2017 ob 16:58
@Strummer:

Saj jim lahko daste kakšne hlode za prežagat, tega je menda tam dovolj? :)
frozen pingvin 2
# 21.02.2017 ob 15:03
Strummer

če bi blo po moje....bi harmonika ostala na bavarskem.
Emmure
# 21.02.2017 ob 18:02
Super!!!!Bil na 7 Metalcampih in Metaldays..in vedno je bilo super metalsko!.
Posilstvo narave my ass.
Strummer
# 21.02.2017 ob 12:34
V bohinj spada harmonika, ne pa to zaganje.
ZvonkoS1
# 21.02.2017 ob 11:49
To, Bohinci že komaj čakajo....lol....in kaj mislijo, da bo folk spal po hotelih in apartmajih....Tolmin je uspešen zaradi poletja in kampiranja. In vse skupaj pride za folk zelo ugodno....Bohinci pa itak samo keš vidijo....
tonccy
# 21.02.2017 ob 11:03
Čisto posilstvo narave in njenega življa. Kam gre ta naša lepa domovina. Naj grejo v BTC pa tam špilajo. Pa sem po srcu čisti rocker, ampak tega pa res ne podpiram.
rdečinavijač
# 21.02.2017 ob 10:19
So zavohal dnar, pa bo kmalu še jesenski, pa zimski, pa pustni, pa valentinov, pa miklavžev, pa božični ...
Nove note
link
Futurski: Za našo glasbo ni računalnika. Z roko spreminjamo vsak filter posebej.
11
22. marec 2018 ob 06:25 "Trip", ki ga doživiš med vožnjo po prazni avtocesti sredi noči, za nekatere. Nežno, zasanjano risanje glasbenih pokrajin, za druge. To so Futurski - sveži val domačega synthpopa.
Več novic ...
Kazalo