Redfoo se bo posvetil svoji samostojni karieri. Foto: EPA
Redfoo se bo posvetil svoji samostojni karieri. Foto: EPA
LMFAO
Elektropopduet je svojo kariero začel v losangeleških klubih, ki so tiste dni gostili didžeje in producente, kot sta Steve Aoki in Adam Goldstein. Foto: EPA

Redfoo še naprej ostaja zvest glasbi, a brez svojega partnerja v zabavi, Sky Bluja. Kot je pojasnil pevec, znan predvsem po svoji bujni pričeski, sta se s Sky Blujem odločila, da se bosta posvetila svojim ciljem - tako v zasebnem kot profesionalnem življenju. "Občutek imam, kot da to počneva že tako dolgo, pet ali šest let. Zato sva si rekla, da se prepustiva naravni poti in jo raziskujeva, namesto da delava nekaj na silo," je dejal 37-letni pevec v pogovoru za Huffington Post.

Redfooja poleg izzivov v glasbi čakajo nove priložnosti v svetu športa. Potem ko je na začetku meseca v finalu Odprtega prvenstva ZDA stiskal pesti za svojo novo najboljšo prijateljico Victorio Azarenko, je hkrati zelo dejaven tudi pri spremljanju zlatih ameriških olimpijskih telovadk, združenih pod imenom Fierce Five, ki so se po uspehu v Londonu podale na turnejo po ZDA. Sodeluje pa je tudi pri ameriškem nogometu, saj ustvarja novo himno za New England Patriotse.

Precej časa preživi tudi na teniških igriščih v Las Vegasu. A ne kot igralec, Redfoo je namreč trener mlajših teniških upov. Pred kratkim je začel trenirati Ayako Okuno in z njo preživi na igrišču kar nekaj ur na dan. "Za zgled sem si vzel pristop Phila Jacksona - želim, da misli s svojo glavo na igrišču."

Za zdaj ni znano, kdaj bo s Sky Blujem spet združil svoje moči v studiu. Sam zatrjuje, da gresta v "različne smeri". "Mislim, da sva se preprosto začela družiti z dvema popolnoma različnima skupinama ljudi, a še vedno sva družina," je pojasnil Redfoo in dodal: "On bo vedno moj nečak in jaz bom vedno njegov stric."

Kar se tiče njegovega novega materiala, se ta ne bo pretirano razlikoval od uspešnic dueta LMFAO, kot sta bili Sexy and I Know It in Party Rock Anthem.