Zvezdnika za zdaj nista odpotovala na medene tedne, saj je Giovanni zaposlen s promocijo komedije Ted, v kateri nastopa skupaj z Markom Wahlbergom in Milo Kunis. Foto: EPA
Zvezdnika za zdaj nista odpotovala na medene tedne, saj je Giovanni zaposlen s promocijo komedije Ted, v kateri nastopa skupaj z Markom Wahlbergom in Milo Kunis. Foto: EPA

Novica, ki je presenetila marsikoga, je splet obkrožila, potem ko je Tami DeVine, menedžerka televizijskega kanala Crown City News, videla Giovannija in Agyness, kako se strastno poljubljata pred okrajnim matičnim uradom v Los Angelesu. Zvezdniški parček je DeVinovi priznal, da se bosta čez kakšno uro poročila. Dejala sta, da sta par že nekaj časa.

Tudi predstavnik igralca je potrdil, da sta si 37-letni Ribisi in osem let mlajša Deynova obljubila večno zvestobo: "Agyness Deyn in Giovanni Ribisi sta se skrivaj poročila v Los Angelesu prejšnji konec tedna."

Uspešno manekenko so modni navdušenci po vsem svetu ljubkovalno klicali "Aggy" (njeno pravo ime je pravzaprav Laura Hollins, v Agyness Deyn pa se je menda preimenovala s pomočjo numeroloških izračunov). V letih 2007 in 2008 je bila "vroče blago" - v množici manekenk je bil njen videz nekaj posebnega, saj je bila popolna mešanica fanta in dekleta, pankerice in prisrčne deklice. Njena sestra je na svojem Twitterjevem profilu takole delila veselo novico: "Čestitke moji sestri @aggydeyn in mojemu novemu svaku, oba obožujem."

Aggy prvič v zakonski jarem, Giovanni drugič
Mladoporočencema je uspelo nekaj, kar številnim zvezdnikom ne - svojo zvezo sta uspela skriti pred radovednimi očmi javnostmi vse do same poroke. To je prvi zakon za Agyness, ki je marca izjavila, da v njenem življenju ni nobenega moškega (leta 2008 se je po štirih letih zveze razšla z rockerjem Joshom Hubbardom, članom zasedbe Paddingtons), za zvezdnika filmov Avatar, Reševanje vojaka Ryana in Izgubljeno s prevodom ter nanizanke Prijatelji pa je to drugi zakon. Iz prvega zakona z Mariah O'Brien ima 14-letno hčerko Lucio.