Pevka načrtuje poletno poroko. Foto: EPA
Pevka načrtuje poletno poroko. Foto: EPA

Par načrtuje poroko poleti, poroča People, rada pa bi se poročila v Miamiju na zasebni jahti. 69-letna pevka bo nosila obleko Donne Karan, Valentina ali Vere Wang, je povedal vir blizu Franklinove.

Aretha je medijem povedala, da si bosta večno zvestobo obljubila junija ali julija, in v šaljivem tonu zanikala namigovanja, da je noseča.

To bo sicer za pevko že tretji zakon. Leta 1961 se je poročila s Tedom Whitom, s katerim je bila v zvezi skoraj desetletje, leta 1978 pa se je poročila z igralcem Glynnom Turmanom, ločila sta se šest let kasneje.

V zakonski jarem tudi Jordan in Tyler
Med prazniki pa sta večno zvestobo obljubila tudi košarkaška legenda 48-letni Michael Jordan in 63-letni pevec Steven Tyler. Frontman skupine Aerosmith se je zaročil z manekenko Erin Brady, s katero sta par že od leta 2006, Air Jordan pa je za roko zaprosil Yvette Prieto, s katero sta par že tri leta.

Za zvezdnika ameriške lige NBA bo to drugi zakon, Tyler pa je bil poročen že dvakrat. Več podrobnosti o poroki enega ali drugega pa njuna predstavnika za odnose z javnostmi medijem nista želela razkriti.