Tom Hardy bo upodobil Eltona Johna. Foto: EPA
Tom Hardy bo upodobil Eltona Johna. Foto: EPA
Vzpon Viteza teme
Batman se je v zadnjem delu filmske uspešnice spopadel z Banom, teroristom, ki je po moči in zlobi presegel vse njegove dozdajšnje nasprotnike. Foto: Kolosej

36-letni igralec, ki ga soigralci in kritiki niso mogli prehvaliti v vlogi zlobneža, je v prej omenjenem filmu skušal dokončno uničiti Gotham, a ga je ustavil Bruce Wayne (igral ga je Christian Bale), zdaj pa se bo v filmu o priljubljenem britanskem glasbeniku pokazal v drugačni luči.

Hardy, ki smo ga videli tudi v filmu Izvor (Inception), sicer ni bil prva izbira Eltona Johna. Britanski pevec je najprej želel, da ga upodobi njegov mlajši ameriški kolega, ameriški pevec in igralec Justin Timberlake. Ta je mladega Eltona Johna sicer v preteklosti že upodobil - Justin je Eltona zaigral v videospotu za pesem This Train Don't Stop There Any More.

Pri Focus Features so prepričani, da bo Hardy dobro opravil svoje delo: "Prepričani smo, da bo Tom Hardy Eltona Johna odlično upodobil tako telesno kot duhovno."

Eltonovo življenje kot fantazija
Elton John
pri filmu, ki ga bodo začeli snemati prihodnje leto, sodeluje kot izvršni producent. Scenarij za film o vzponu Reginalda Dwighta alias Eltona Johna je napisal Lee Hall, ki je bil za scenarij za film Billy Elliot nominiran za oskarja.

Na režiserski stolček bo sedel Michael Gracey. "Vsakdo pozna in ljubi glasbo Eltona Johna, ampak resnična zgodba njegovega življenja je tako neverjetna, da se lahko opiše kot fantazija," je prihajajoči film na začetku filma pokomentiral Gracey, dodal pa je: "Njegovo potovanje od sanjača do slave in velik vzpon med zvezde je nekaj, kar se lahko prikaže le v glasbenem filmu. Vesel sem, da bom eden izmed tistih, ki bodo povedali to zgodbo."

Snemanje se bo začelo jeseni 2014, Elton pa bo za film posnel nekaj novih skladb.