Iz sveta znanih
(5)
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 2.1 od 11 glasov Ocenite to novico!
Bella Hadid
"Prehitro sem morala postati ženska." Foto: Reuters

Dodaj v

Bella Hadid si poleg modne želi tudi igralske kariere

Nekoč bi rada dobila oskarja
13. avgust 2017 ob 18:57
Los Angeles - MMC RTV SLO

Kljub rosnim dvajsetim letom ima Bella Hadid že zelo uspešno modno kariero, a si želi novih izzivov. Za The Telegraph je spregovorila, da se želi preizkusiti tudi v igralstvu.

"Najprej se moram vpisati na igralski tečaj in ugotoviti, kako si naj zapomnim stvari, saj imam zelo slabe možgane," je dejala in dodala, da je pred časom v šali celo svojega agenta vprašala, zakaj še ni osvojila zlatega kipca za igralske dosežke.

"Ampak seveda, nekoč si želim osvojiti oskarja." Predvsem pa si želi podoživeti najstniška leta. "Zdi se mi, da sem morala prehitro postati ženska. Znova si želim nekaj časa biti najstnica."

Glede manekenske kariere pa priznava, da je neverjetno, kako je prišla od tega, da je govorila zgolj s svojimi konji in mamo Yolando, do tega, da ima na Instagramu približno 14 milijonov sledilcev, poleg tega pa ima še priložnost, da se lahko sprehaja po največjih svetovnih modnih pistah.

A čeprav je zaradi zgodnjega začetka kariere morala hitro odrasti, se ji zdi, da ji vrsta dela omogoča temelje za to, da lahko naredi kakšno večjo spremembo v svetu. "Ne bom rekla, da nimam rada svoje službe. A ljudje so mnenja, da je manekenstvo nekaj slabega - kot nekakšna bližnjica do slave. Jaz sem bila že pri osemnajstih letih čisto neodvisna - sama sem si kupila stanovanje. A to ni bilo zaradi pomoči staršev, temveč zato, ker sem dve leti zelo trdo delala."

P. B.
Prijavi napako
Komentarji
Gaius Julius
# 13.08.2017 ob 22:03
Ni mi jasno, zakaj je prav v modnem svetu toliko "multitalentov". Dosežejo vrh kariere v manekenstvu in potem si zaželijo vrh kariere (kar je oskar za igralce) v povsem drugem področju.

Kot da bi recimo nek obrambni minister hotel postati še okoljski ali minister za zunanje zadeve...aja, ups :)
frozen pingvin 2
# 13.08.2017 ob 19:19
...pa pevske, pisateljske, blogerske, itd itd....
kotzi
# 14.08.2017 ob 07:58
fejst...lepa...taka kot mora bit
Zjesenic
# 13.08.2017 ob 23:29
Bože mili. A je treba, te skelete še v filme tlačit ?
hepan
# 13.08.2017 ob 21:15
Gigi je boljsa :)
Kazalo