Tamara Ecclestone bo postala mamica. Foto: EPA/Reuters
Tamara Ecclestone bo postala mamica. Foto: EPA/Reuters

"Presrečna sem! Nisem si niti predstavljala, da se bo to tako hitro zgodilo. Jay ima rad otroke, presrečna sem, ker bova odprla novo poglavje najinega odnosa," je veselo novico svetu razkrila starejša hčerka Bernieja Ecclestona in njegove nekdanje žene Slavice Radić.

Tamara in Jay sta se poročila junija po le sedmih mesecih poznanstva. Poročno slavje je trajalo kar tri dni, goste so na slavju zabavali Elton John, Lionel Richie in DJ Marc Ronson, med 150 svati pa sta bili tudi britanska princesa Beatrice in njena mama Sarah Ferguson.

82-letni Bernie bo drugič postal dedek, njegova mlajša hčerka, Tamarina sestra Petra, ima hčerkico po imenu Lavinia. "Ata je navdušen, ker bo dobil še enega vnuka. Mislim, da ga bo razvajal z ljubeznijo, in ne z materialnimi stvarmi," je dodala 29-letna Tamara, ki se je nekaj časa ukvarjala z manekenstvom, zdaj pa se ukvarja z vodenjem TV-oddaj.

Ecclestone ima tri hčerke, poleg Tamara in Petre ima še hčerko Deborah. Bernie bo tako tretjič postal dedek, ima pa še enega pravnuka.