Gisele in Jennifer - katera je videti bolje v rdeči oblekici? Foto: EPA
Gisele in Jennifer - katera je videti bolje v rdeči oblekici? Foto: EPA

Pri rosnih 12 je Jennifer že pozirala pred fotografskim objektivom in spoznala Chrisa Kaufmana, fotografa, ki jo je primerjal z danes najbolje plačano manekenko na svetu. "Ko sem jo prvič fotografiral, sem pomislil, da se giba kot Gisele. Spraševal sem se, kako je to mogoče," je Kaufman dejal za E! News in povedal še: "Vidi se, da se v svoji koži počuti odlično."

Z oskarjem nagrajena igralka zase sicer pravi, da kot model nikoli ne bi uspela, pri tem pa je razkrila zakulisje enega izmed snemanj, ko so manekenke pozirale kot igralke ameriškega nogometa. Medtem ko so druga dekleta pozirala v zapeljivih pozah, se je sama popolnoma vživela v igro: "Dojela sem, da vsa dekleta pozirajo, jaz pa sem igrala nogomet. Imela sem razširjene nosnice, rdeč obraz in razmršene lase. V nekem trenutku je ena izmed manekenk zakričala: 'Spravite jo stran od mene!'"

22-letna lepotica je lani sicer postala obraz priznane modne hiše Dior in posnela nekaj oglasnih fotografij, ki jih je kritično komentirala: "To sploh nisem jaz. Obožujem photoshop." Igralko pa so zaradi takšnega razmišljanja pri Thelegraphu označili za eno najbolj prizemljenih hollywoodskih zvezdnic.

Spodaj si lahko ogledate video iz zakulisja snemanja fotografij za modno hišo Dior.