"Zaljubljen sem, zakaj bi skrival, naj ve ves svet!" je o svoji novi ljubezni, ki jo je našel v Sloveniji, javno spregovoril Bora Đorđević. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

Zdaj pa se je izkazalo, da možakar ni bil samo močno podoben 62-letnemu srbskemu pevcu, pač pa je bil res on - sivolasi glasbenik je namreč v eni izmed pogovornih oddaj razkril, da je njegov zakon z 28 let mlajšo ženo Aleksandro dokončno končan, v svojem objemu pa že greje novo dekle, Slovenko.

Da sta šla z Aleksandro po štirih letih vsak na svojo pot že pred nekaj meseci, je Bora priznal voditelju Stevici Nikoliću v oddaji Maksimalno opušteno na televiziji DM sat, pojasnil pa je, da je zgodbo skrival pred javnostjo zato, da nekdanje žene ne bi vlačil po medijih.

"V Sloveniji je ženska, ki mi je ukradla srce"
"Ločil sem se pred dvema dnevoma, zdaj lahko tudi javno priznam,"
je pevec presenetil voditelja in gledalce, ki pa so osupnili še bolj, ko je odkrito spregovoril tudi o svoji novi ljubezni.

"Še nikoli se nisem počutil bolje, neprestano sem na relaciji Srbija-Slovenija, v Sloveniji je namreč ženska, ki mi je ukradla srce," je priznal. In nadaljeval: "Kadar nisva skupaj, se sploh ne spravim s telefona. Zaljubljen sem, zakaj bi skrival, naj ve ves svet!" je bil iskren Bora, ki ima sicer polne roke dela tudi s pripravo novega albuma skupine.

Aleksandra kot brezno brez dna
Govorice, da je zveza Bore in Aleksandre v težavah, so se pojavile že leta 2012, a pevec je ves čas zanikal, da se je njegov zakon znašel v težavah. Srbski mediji so se takrat sklicevali na Borove prijatelje in pisali, da je Aleksandra na začetku zakona zelo dobro vplivala na pevca, a da je sčasoma vse bolj pritiskala nanj in od njega zahtevala vse več stvari.

Najprej naj bi želela stanovanje v elitnem delu Beograda, nato naj bi želela počitniško hišo na planini Rudnik, želela pa je tudi, da ji mož odpre kozmetični salon v prestolnici Srbije - vsem zahtevam je pa Bora tudi ustregel. Zaradi vsega tega naj bi pevec zašel tudi v finančno krizo, prisiljen naj bi bil celo prodati družinsko stanovanje v središču Beograda, da bi lahko plačal obroke za stanovanje, ki ga je za Aleksandro kupil na Dedinjah.