Brad Pitt in Angelina Jolie posebno skrb posvečata zaposlenim, ki skrbijo za njune otroke. Foto: Reuters
Brad Pitt in Angelina Jolie posebno skrb posvečata zaposlenim, ki skrbijo za njune otroke. Foto: Reuters

Zakonca Jolie - Pitt imata menedžerja, dva voznika, kuharja, gospodinjo, dve čistilki, deset varnostnikov, pet varušk, deset frizerjev, vizažista in predstavnike za odnose z javnostjo, ki jih - kot pravita sama - rešujeta iz težav.

Že pred časom sta najela serijo varušk in zasebnih učiteljev, da bi jim pomagali pri vzgoji otrok. Najstarejši izmed njih Maddox danes šteje 14, Pax je star enajst let, Zahara deset, Shiloh devet, medtem ko sta najmlajša dvojčka Knox in Vivienne sedem. Ker družina veliko potuje, se otroci šolajo doma.

Zakonca Jolie - Pitt zato skrbita, da jih učijo najboljši učitelji. Prav tako zahtevata od vsake varuške, da zna vsaj en tuj jezik, med drugim francosko, špansko in kamboško.

Ko je družina na potovanjih, z njimi potujejo vse varuške. Ko zapustijo ZDA, pa je z njimi na potovanju tudi medicinska sestra, ki skrbi za zdravje otrok. Ker ima njuno osebje daljše delovnike od stanovskih kolegov, jih zato še bolj cenita in to tudi nagrajujeta.

Tako nikoli ne pozabita na njihove rojstne dneve. "Vedno jim pošljem najboljšo penino, medtem ko jim otroci izdelajo unikatne čestitke. Cenimo njihovo delo in radi jim to pokažemo," je izjavil 51-letni igralec za revijo Closer.