Carey je postala mamica. Foto: Reuters
Carey je postala mamica. Foto: Reuters
Novopečeni očka se novembra odpravlja na glasbeno turnejo. Foto: Reuters

"Otrok je zdrav in srečen, oba uživata v starševski vlogi, njuni prijatelji in družinski člani pa so čisto navdušeni," je neimenovani vir za Us Weekly potrdil veselo novico.

Otrok, čigar spol še ni znan, naj bi na svet privekal septembra, 30-letna igralka in dve leti mlajši glasbenik pa se nista zgledovala po svojih zvezdniških kolegih, ki prek predstavnikov javnost obveščajo o vsem mogočem, tudi o rojstvu.

O prihodu novega družinskega člana oziroma članice - spol otroka še ni znan -, so se ameriški mediji razpisali danes, ko se je igralka brez nosečniškega trebuha pojavila na londonskem filmskem festivalu, kjer predstavlja svoj najnovejši film.

Čeprav se igralka in pevec poznata že od otroštva, ko sta bila dopisovalca, pa sta že pred leti izgubila vse stike. Pot drug k drugemu sta našla leta 2011, ko si je Carey skupaj s prijateljem Jakom Gyllenhaalom ogledala skrivni koncert skupine Mumford & Sons v Nashvillu, od koder prihajajo fantje.

Večno zvestobo sta si obljubila na kmetiji v Somersetu po dobrem letu zveze leta 2012. Na poroki je bilo okoli 200 svatov, med njimi so bili tudi igralci Sienna Miller, Colin Firth in Jake Gyllenhaal.

Mulliganovo lahko trenutno gledamo v seriji The Walker, Mumford pa se novembra s svojo skupino odpravlja na glasbeno turnejo.