Pred kratkim sta četrtič postala starša. Foto: People
Pred kratkim sta četrtič postala starša. Foto: People

30-letni Amare je v ponedeljek veselo novico delil na Twitterju, ob objavi poročne fotografije je napisal še: "Odličen konec tedna s prijatelji in družino. Z Alexis se počutiva blagoslovljena in hvaležna."

Amare je Alexis najprej obljubil večno zvestobo decembra lani na svojem newyorškem domu pred manjšim številom ljudi, v soboto pa sta si znova dahnila da na velikem poročnem slavju v Miamiju. Ženin je za svoj poročni dan izbral obleki znamk Calvin Klein in Lanvin, nevesta je na poročnem obredu žarela v obleki J'Aton Couture, za zabavo pa se je preoblekla v obleko s podpisom Oscarja de la Rente.

Na poroki sta bila tudi Amarjeva soigralca Carmelo Anthony in Tyson Chandler kot tudi legendarni košarkar Grant Hill, med svati pa je bilo opaziti tudi glasbenike, kot sta Alicia Keys z možem Swizzom Beatzom, Timbaland ...

Mladoporočenca sta srečno zaljubljena že deset let, skupaj pa imata kar štiri otroke - sedemletno Ar'e, petletno Assato, šestletnega Amarja mlajšega in novorojenca Alijaha Carsaresa, ki je na svet prišel pred petimi tedni.