Eric in Charlize sta se spoznala prek skupnih prijateljev. Foto: IMDB
Eric in Charlize sta se spoznala prek skupnih prijateljev. Foto: IMDB
Charlize je lani za Vogue povedala, da si je krčevito prizadevala ohraniti zvezo s Stuartom, ko je ta začela počasi razpadati. Celo igralstvo je v tistem času potisnila na stranski tir. Foto: Reuters

37-letno oskarjevko naj bi štiri leta starejši Stonestreet, ki igra v Sodobni družini homoseksualca Camerona Tuckerja, popolnoma prevzel. Eric se je pred kratkim razšel s svojim dolgoletnim dekletom Katherine Tokarz, Charlize pa je spoznal pred nekaj meseci prek skupnih prijateljev.

"Charlize in Eric se izjemno dobro razumeta," je za Daily Mail povedal vir blizu igralke. "Začela sta kot prijatelja, a stvari med njima naravnost cvetijo." In še: "Eric je prizemljen in zabaven in Charlize ga močno občuduje. Še vedno je vse skupaj zgodaj, a sta zelo naklonjena drug drugemu."

Theronova je bila devet let v zvezi z irskim igralcem Stuartom Townsendom, a je zaroko z njim razdrla leta 2010. Takoj zatem je vložila vlogo za posvojitev, celoten postopek pa je trajal kar dve leti.
Povezovali so jo s številnimi
Južnoafriško igralko, ki velja za eno najlepših žensk na svetu, so mediji v zadnjih dveh letih povezovali s številnimi znanimi imeni - od Keanuja Reevesa in Jeremyja Rennerja do Alexandra Skarsgårda in Ryana Reynoldsa.

Ena izmed bolj nenavadnih govoric je bila tista, da jo je osvojil britanski princ Harry.
Edina potrjena zveza je bila tista s stanovskim kolegom Reynoldsom, ki pa je trajala le dva meseca. Razlog razhoda? Ona naj bi si želela ustaliti in zgraditi družino, on pa po sveži ločitvi od Scarlett Johansson za ta korak še ni bil pripravljen.

Ryan se je prejšnji teden poročil z 10 let mlajšo igralko Blake Lively.