Slavna pevka in igralec sta se zapletla v intimno razmerje v 80. letih prejšnjega stoletja. Foto: EPA
Slavna pevka in igralec sta se zapletla v intimno razmerje v 80. letih prejšnjega stoletja. Foto: EPA

Cher se je o svojih ljubimcih razgovorila na sedežu nasproti voditelja Andyja Cohena. Voditelj jo je potem vprašal, kateri izmed njenih ljubimcev je bil najboljši. Toda pevka se ni mogla odločiti le za enega.

Ko jo je Cohen vpašal, kateri je bil Cruise, je 67-letna zvezdnica odgovorila: "Zveza s Tomom je bila vroča in težka hkrati. On je super fant. Oseba, za katero sem vedela, da je odlična in skrbna," je priznala Cher.

Slavna pevka in igralec sta svojo ljubezensko zgodbo spisala v osemdesetih letih prejšnjega stoletja. O njej je Cher spregovorila že pred leti v pogovorni oddaji Oprah Winfrey.
"Nora" afera s Cruisom
Cher in Cruise sta se spoznala na neki dobrodelni prireditvi. Igralec, ki je bil takrat še manj znan v Hollywoodu, je bil nad zrelo in uspešno Cher zelo navdušen. "Bila sem nora nanj. Najina afera je trajala nekaj mesecev. Nato pa je spoznal Mimi Rogers in se z njo poročil," je še takrat dejala Cher.

Cruise se je tri leta po poroki ločil od šest let starejše Rogersove. Pozneje se je poročil z Nicole Kidman, s katero je bil enajst let. Leta 2006 pa je Cruise večno zvestobo obljubil Katie Holmes, lani pa sta se ločila. Cher je bila poročena dvakrat; enajst let s pevcem Sonnyjem Bonom, devet dni pa z Greggom Allmanom.

V pogovorni oddaji je Cher še priznala, da je bila v postelji tudi z žensko. "Moj bog, kdo pa ni bil," je odvrnila.