Chaz je operacijo spremembe spola prestal leta 2009. Foto: EPA
Chaz je operacijo spremembe spola prestal leta 2009. Foto: EPA

Chastity, kakor se je Chaz imenoval, ko je bil še ženska, je že pri 18 javnosti priznal, da ga privlačijo ženske, kmalu po tem pa je razkril tudi, da se ne počuti dobro v ženskem telesu in da potrebuje drastičen ukrep.

Čeprav je 66-letna pevka medijem ves čas ponavljala, da svojega otroka brezpogojno podpira na tej težki poti, se v resnici z dejstvom, da je njena hčerka spremenila spol, težko spoprijema, zato sta se s Chazom dogovorila, da za nekaj časa prekineta stike, poroča Daily Mail.

Vir blizu pevke je za RadarOnline komentiral, da Cher sicer ne moti sinova odločitev, vendar pa ga sama še vedno vidi kot sramežljivo dekle, ki je bila njena hčerka, in se zato težko privaja na nov moški videz svojega otroka. Med Chaz in Cher naj ne bi bilo spora, ampak sta se oba strinjala, da je najbolje, da se nekaj časa ne vidita.

Chaz je v enem preteklih intervjujev dejal, da je mati verjetno imela določena pričakovanja in želje glede tega, kakšno bo njegovo življenje: "Želela je, da bo moje življenje čim lepše in brez preprek," vendar je doživela ravno nasprotno.