Courteney in Johnny sta zaročena. Foto: Twitter
Courteney in Johnny sta zaročena. Foto: Twitter

Zaljubljenca sta vsak prek svojega računa na Twitterju svojim oboževalcem sporočila veselo novico, obenem pa sta priložila še skupen "selfie". 50-letna igralka je zapisala: "Zaročena sem z njim." Hitro zatem pa je sledilo še oznanilo 12 let mlajšega člana skupine Snow Patrol.

Ameriška zvezdnika sta se spoznala na neki zabavi novembra lani, seznanil ju je njun skupni prijatelj - glasbenik Ed Sheeran. "Z Johnnyjem živim že več kot leto dni. Sostanovalca sva in predstavil sem ga Courtney. Od takrat sta nora drug na drugega," je dejal Sheeran po poročanju spletnega portala OMG! Insider.

To bo prva poroka za Johnnyja in druga za Courteney. Njen prvi zakon z igralcem in režiserjem Davidom Arquettom je trajal 13 let, igralca pa imata skupaj osemletno hčerko Coco.

Datuma poroke še nista razkrila, ali se bo Courteney do poročnega oltarja sprehodila prej kot njena najboljša prijateljica Jennifer Aniston, še ena izmed zvezdnic serije Prijatelji? Jennifer je z igralcem in scenaristom Justinom Therouxom zaročena že skoraj dve leti.