Courtney je v intervjuju priznala tudi, da se je za kirurško odpravljanje obraznih linij in gub prvič odločila že pri 35 letih. Foto:
Courtney je v intervjuju priznala tudi, da se je za kirurško odpravljanje obraznih linij in gub prvič odločila že pri 35 letih. Foto:

"Poslušajte, če lahko Natasha Lyonne zakuri hišo in če gre lahko Robert (op. Downey Jr.) za dve leti v zapor, si zaslužim še eno priložnost. Vem, da je še upanje zame," je 49-letnica povedala za revijo Fashion.

Nekdanja žena pokojnega pevca in kitarista skupine Nirvana je priznala, da so bila njena pretekla leta precej turbulentna in da je storila precej napak, vendar upa, da ji bo lahko Hollywood odpustil.

Za kanadsko revijo je razkrila tudi, da jo še 20 let po smrti Kurta Cobaina nadlegujejo številni igralci, ki bi radi njenega nekdanjega moža upodobili v filmu. "Še vedno me osvajajo fantje, ki želijo igrati v Kurtovi biografiji, ki nastaja že več let. Lahko bi vam razkrila nekaj imen, ki bi vas šokirala, ampak ne nameravam spati z nikomer, ki je mlajši od 38 let."

Zvezdnica se sicer trenutno posveča novemu albumu in svoji avtobiografiji, v kateri bo razkrila le malo imen ljudi, ki so bili vpleteni v njeno življenje. Tako na primer milijonarja, s katerim je bila v zvezi in o katerem govori pesem Wedding Day, imenuje s psevdonimom Mr. Cat (gospod Maček).

Avtobiografija z naslovom Courtney Love: My Story bo izšla 15. decembra, na 400 straneh pa bo glasbenica in igralka spregovorila o svojih burnih razmerjih s pokojnim pevcem Nirvane, Trentom Reznorjem iz Nine Inch Nails, z Billyjem Corganom iz The Smashing Pumpkinsov, z igralcem Edwardom Nortonom in drugimi. Spregovorila bo tudi o že več kot dve desetletji trajajočem boju z opojnimi substancami in poskusu samomora.