Daniel je svoje težave skrival tako dobro, da za njih dolgo ni vedela niti njegova soigralka Emma Watson. Foto: EPA
Daniel je svoje težave skrival tako dobro, da za njih dolgo ni vedela niti njegova soigralka Emma Watson. Foto: EPA

Kot je znano, ima igralec za sabo težko obdobje, ko je veliko ponočeval in bil odvisen od alkohola. V intervjuju za britansko revijo Heat pa je zdaj priznal, da je zaradi tega nekaj prizorov za filme o Harryju Potterju posnel kar v vinjenem stanju.

"Hitro postanem zasvojen. To je moja težava," je razložil Radcliffe in dodal: "Nočem iti v podrobnosti, ampak pil sem veliko - dnevno oziroma bolj nočno." Povedal je, da na snemanjih nikoli ni pil, vendar pa je bila težava, ker je na snemanje prišel že vinjen, kar se je poznalo tudi pri njegovi igri.

"Na delo sem prišel še vedno pijan, ampak med snemanjem nisem nikoli pil. Lahko bi pokazal več prizorov, kjer sem odsoten. Moj pogled je mrtev," je priznal 22-letnik.

Daniel je v intervjuju spregovoril tudi o svojem dekletu Rosie Coker, s katero sta se spoznala na snemanju šestega filma o Harryju Potterju, kjer je Rosie delala kot producentova pomočnica. Igralec meni, da je Cokerjeva predobra zanj, saj mora prenašati številne njegove muhe. Ona odgovarja, da le ni tako hudo.