Zakon Demi in Ashton je pred škandalom veljal za srečnega. Foto: Reuters
Zakon Demi in Ashton je pred škandalom veljal za srečnega. Foto: Reuters
Ashton (desno) in Mila sta skupaj igrala vrsto let v seriji Oh, ta sedemdeseta. Celo prvi poljub je Mila doživela prav s soigralcem.

"Res sta resna," pravi neimenovani vir za Us Weekly o Kutcherjevi romanci z 29-letno Kunisovo. To pa gre Moorovi zelo v nos. "Ni navdušena nad Ashtonom in Milo," priznava igralkin prijatelj.

Najbolj naj bi jo motilo to, da sta bila Ashton in Mila tesno povezana že vse, odkar sta med letoma 1998 in 2006 skupaj igrala v humoristični seriji Oh, ta sedemdeseta. "V zakonu je imela vedno strahove glede njiju," trdi Demijin neimenovani prijatelj. "Tako, da, ja, boli, da je zdaj z žensko, za katero je cel čas sumila, da bi lahko nekaj imela."

Za ločitev kriv skok čez plot
34-letni Kutcher in Moorova sta novembra sporočila, da se razhajata, potem ko je on soprogo prevaral z 22-letno Saro Leal. Demi je odkritje povsem zlomilo, tako da se je morala po pomoč obrniti celo na center za zdravljenje odvisnosti, njene tri hčerke, ki so se ji rodile v zakonu z Bruceem Willisom pa naj bi za nekaj časa pretrgale stik z materjo.

Ločitev s Kutcherjem se je zavlekla, ker naj bi se par še vedno dogovarjal o delitvi premoženja, preden bosta uradno vložila zahtevek za razvezo. Čeprav zvezdnik serije Dva moža in pol v žep pospravi 700.000 dolarjev na epizodo, za Kutcherja pravijo, da je velik stiskač, ki skuša iz ločitve največ, kar se da.

Spet drugi vir po drugi strani navaja, da je Demi tista, ki zavlačuje, in da bi se Ashton rad vsega skupaj čim prej rešil in obrnil nov list z "najbolj seksi žensko na svetu" po izboru revije Esquire.