Jennifer Lopez bi morala nastopiti pred 50-milijonskim občinstvom, a se je zapletlo. Foto: EPA
Jennifer Lopez bi morala nastopiti pred 50-milijonskim občinstvom, a se je zapletlo. Foto: EPA

J.Lo naj bi od prirediteljev namreč zahtevala med drugim tudi to, da ponjo pošljejo zasebno letalo, v prestižnem hotelu pa rezervirajo ogromno sob samo zanjo in za njeno spremljevalno ekipo. Organizatorji pa niso dolgo razmišljali - hitro so se ji zahvalili za sodelovanje in umaknili povabilo.

Našli pa naj bi tudi že njeno zamenjavo - namesto Lopezove naj bi tako nastopil kar raper Pitbull, ki je z njo sodeloval pri uspešnici On the Floor.

"Definitivno se je previsoko ocenila. To je bila res neumna poteza, saj ta dogodek pritegne večmilijonsko občinstvo, tako pa je zapravila odlično priložnost za samopromocijo," je njen prijatelj priznal za The New York Post. Gre namreč za slovesnost ob odprtju indijskega državnega prvenstva v kriketu, ki je tam nacionalni šport, pritegne pa med 50 in 60 milijoni gledalcev.

Uradna razlaga pevkinega predstavnika za stike z javnostjo pa je, da je bila Jennifer Lopez tista, ki je zavrnila Indijce - in sicer zaradi svojega napornega urnika snemanja novih skladb.