Valentino Rossi se še ne namerava upokojiti. Foto: Reuters
Valentino Rossi se še ne namerava upokojiti. Foto: Reuters

39-letni Rossi in 25-letna manekenka sta se z roko v roko sprehodila po rdeči preprogi galanagrad FIM, kjer so se motociklisti poslovili od sezone 2018 in kjer so nagradili najboljše. V Valencii je potekal finale sezone.

To je prvi skupni izhod v javnosti za Valentina in Francesco, pa čeprav sta romantično povezana vsaj eno leto, pišejo italijanski mediji. Spoznala sta se prek skupnih prijateljev, avgusta pa sta svojo ljubezen premierno pokazala svojim številnim sledilcem na Instagramu – Rossiju sledi več kot šest milijonov ljudi –, ko sta na družbeno omrežje poslala razglednico s skupnega dopusta.

To naj bi bila po pisanju italijanskega Vanity Faira prva resna zveza za Rossija po Lindi Morselli - ki je danes izbranka voznika formule 1, Fernanda Alonsa -, prav Morsellijeva pa je bila do zdaj edina od Rossijevih deklet, ki so mu delale družbo na kakšnem dogodku.

Rossi, ki je sezono 2018 končal na tretjem mestu za Špancem Marcom Marquezom in rojakom Andreo Doviziosom, je na galadogodku povedal, da bo še naprej tekmoval: "Resnica je, da rad dirkam, in všeč mi je takšno življenje."

View this post on Instagram

Elegantissimi al Fim gala con la Franci @francescasofianovello

A post shared by valeyellow46 (@valeyellow46) on Nov 19, 2018 at 11:39am PST

View this post on Instagram

Fresh Polas by @fabiobozzetti @majormodelsmilan

A post shared by Francesca Sofia Novello (@francescasofianovello) on Nov 21, 2018 at 3:20am PST