Emma Stone med rjuhami s soigralcem iz prihajajočega filma Gangsterska enota, Ryanom Goslingom. Foto:
Emma Stone med rjuhami s soigralcem iz prihajajočega filma Gangsterska enota, Ryanom Goslingom. Foto:
Emma s fantom in soigralcem Andrewom Garfieldom. Foto: EPA

Čeprav igralko povezujemo s takimi nedolžnimi vlogami kot Spiderman in Ta nora ljubezen, pa je "dober poznavalec" za RadarOnline povedal, da je imela 24-letna igralka v svojih rosnih letih "noro obdobje" in da je omenjeni video posnela, še preden je postala slavna.

"Emma Stone ima seksvideo in to je dejstvo," trdi vir, igralkin "prijatelj". "Posnela ga je mnogo pred tem, ko je začela hoditi z Andrewom Garfieldom in preden je postala slavno ime. Preprosto mlada je bila in si je verjetno mislila, da ne bo nikdar prišlo ven."

Po navedbah poznavalca domnevnega posnetka ne ponujajo naokoli, kot se velikokrat zgodi pri neprevidnih zvezdnicah, ampak "ostaja v rokah osebe, s katero ga je posnela".
"A to ne pomeni, da obstaja kakršno koli zagotovilo, da se ne bo na koncu vseeno znašel na trgu," opozarja vir. "Višje ko se Emmina zvezda povzpne, dragocenejši postane posnetek."
Varuje svojo zasebnost
Stonova je v zvezi s filmskim Spidermanom Andrewom Garfieldom in slovi po tem, da ljubosumno varuje svoje zasebno življenje, paparaci pa je še nikdar niso ujeli v kakšni kočljivi situaciji.
"So stvari, za katere nočem, da jih ves svet prebere in komentira," je pred kratkim povedala za revijo Parade.
"Žal mi je, sovražim biti tista igralka, ki pravi, da ne govori o svojem zasebnem življenju. Kot otrok sem bila tako velika oboževalka in toliko ljudi je bilo, o katerih sem želela vse vedeti. Razumem, samo ne morem se pripraviti do tega. Že s Facebookom bi znorela."