Drake je uslišal željo študentov. Foto: Reuters
Drake je uslišal željo študentov. Foto: Reuters

na svojo šolo uspešno priklicali kanadskega raperja Draka, toda le redki so bili priča temu dogodku.

Drake se je ustavil na Draku po svojem koncertu v mestu Des Moines. Po kampusu se je sprehajal oblečen v jakno z grbom univerze in okoli pol treh zjutraj začel trkati po vratih študentskih domov. "Kappa Kappa Gamma sem pred vašim domom in vi vsi spite," je dejal Drake v videoposnetku, ki ga je objavil na družbenem omrežju Instagram.

Med srečneži, ki so videli raperja, je bil Ben Scott, ki se je vrnil z Drakovega koncerta in je še bdel. Ko je raper pozvonil na njegova vrata, mu je odprl: "Mislim, da sem edini, ki sem ga videl in govoril z njim, kar je fenomenalno. Ne morem verjeti, da se je to zgodilo," je dejal za krajevno televizijo KTLA.

Neka študentka pa je povedala, da je bila prav tako budna in sredi pisanja domače naloge. Toda mislila je, da je raper lahko morilec ali pa celo klovn, zato ni odprla vrat. Večina študentov pa je bilo samo razočaranih, ker so zamudili edinstveno priložnost, da spoznajo raperja. A vseeno so bili srečni, ker se je oglasil. "Vsaj lahko rečem, da je bil Drake v mojem kampusu," je dejala predsednica študentskega sveta Thalia Anguiano.

@drakeuniversity

A photo posted by champagnepapi (@champagnepapi) on Oct 5, 2016 at 12:23am PDT