Glasbenika je med največje svetovne zvezde izstrelil album Views. Foto: Reuters
Glasbenika je med največje svetovne zvezde izstrelil album Views. Foto: Reuters

Glasbenika so ameriški mediji v družbi nekdanje pornoigralke Sophie Brussaux prvič opazili januarja lani, samo nekaj mesecev po tem, ko se je zvezdnik razšel z igralko in pevko Jennifer Lopez. Maja 2017 je rjavolaska javnost presenetila z novico, da je noseča.

S pomočjo odvetnika se je vse od trenutka naznanitve nosečnosti vztrajno borila, da bi Drake priznal, da je otrok njegov in da bi bil zanj pripravljen plačevati denarno podporo, pišejo ameriški mediji.

Govorice o očetovstvu je Drake dolgo zanikal, v besedilih skladb svojega novega albuma Scorpion pa je priznal, da je otrokov oče. Ob tem je dejal: "Svojega otroka nisem skrival pred svetom. Svet sem skrival pred svojim otrokom."

Razmerje z Brussauxovo je bilo le kratka afera - Drake je priznal, da sta se pred tem, ko je zanosila, srečala le dvakrat. Zvezdnikovi predstavniki za odnose z javnostmi so maja celo poudarili, da ima Sophie "vprašljivo preteklost" - javnost je Sophie Brussaux namreč dolgo poznala po vlogah v filmih za odrasle. Danes deluje kot svobodna umetnica.

3 weeks post-partum, maman très heureuse d’un merveilleux petit garçon

A post shared by Sophie (@sophieknowsbetter) on Nov 1, 2017 at 9:18am PDT