Zvezdnica bizarnega televizijskega filma Tornado morskih psov, ki je na družbenih omrežjih postal prava uspešnica, je nadaljevanje filma pospremila tudi s tematsko dišavo. Foto: Instagram/Tara Reid
Zvezdnica bizarnega televizijskega filma Tornado morskih psov, ki je na družbenih omrežjih postal prava uspešnica, je nadaljevanje filma pospremila tudi s tematsko dišavo. Foto: Instagram/Tara Reid

38-letna igralka je skupaj s premiero drugega dela Sharknado 2: The Second One - ta je bil na televizijskem kanalu SyFy premierno predvajan 30. julija - namreč na trg poslala Shark By Tara, "lahkotno in osvežujočo dišavo, primerno za vsak dan, s svežim in zabavnim pridihom", kot je zapisala v opisu.

"Upamo, da se boste vsaj tako zabavale, ko jo boste nosile, kot smo se mi, ko smo jo ustvarjali," je dodala. Pojasnila je, da se v dišavi prevladujejo osvežilne note mete, vijolice in limone, ki jim sledi kombinacija jasmina, eksotične tuberoze in šmarnice, nazadnje pa še pridih modre vrtnice, jantarja in mošusa.

Bolj zapletena je zgodba dišave kot pa filma, so se ob tem ponorčevali kritiki, ki so prvi del Tornada morskih psov označili za enega izmed najbizarnejših filmov (vsaj) lanskega leta.

V prvem Sharknadu Los Angeles zajame tornado, ki mesto preplavi s krvoločnimi morskimi psi, povodenj je prikazana skozi oči Fina (Ian Ziering, nekdaj Steve iz Beverly Hills 90210), ki mora pred pobesnelimi morskimi pošastmi rešiti svojo nekdanjo ženo April (Tara Reid) in njuno hčerko. V drugem delu pa bo na udaru morskih psov New York, mesto pa seveda lahko rešita le April in Fin.

Plavutka namesto "r-ja" je zadostovala
Kritiki so s strahom pričakovali, da se bo Reidova odločila tudi za stekleničko v obliki žrela ali česa podobnega, vendar se je svetlolaska zadovoljila le s plavutko morskega psa, ki pri napisu Shark by Tara nadomešča črko "r" v njenem imenu.

Igralka je sicer v nedavnem intervjuju za GQ dejala, da bi se kombinacija orkana in napada morskih psov "morda res lahko zgodila, saj tornado morske pse res lahko posrka in bi se lahko zgodil 'sharknado'", kot je pojasnila.