Njuna poroka je presenetila številne. Foto: Reuters
Njuna poroka je presenetila številne. Foto: Reuters
false
Georgia May in Elizabeth Scarlett Jagger, hčerki Jerry Hall in Micka Jaggerja. Foto: Reuters

Slavna manekenka in igralka je na družbenih omrežjih delila enega najljubših poročnih utrinkov. Na fotografiji so se namreč nevesti in ženinu pridružili njuni otroci. Kar 10 jih je.

59-letni Jerry Hall so na veliki dan ob strani stali Georgia May, Elizabeth Scarlett, James Leroy in Gabriel Luke, oče vseh štirih je legendarni rocker Mick Jagger. 85-letni medijski mogotec, ki je izvršni direktor družbe News Corporation, pa ima šest otrok - iz prvega zakona s Patricio Booker ima hčerko Prudence, v drugem zakonu so se mu rodili Elisabeth, Lachlan in James, v tretjem zakonu z Wendi Deng pa je dobil hčerki Grace in Chloe.

Idilični družinski trenutek je v fotografski objektiv ujel priznani fotograf David Bailey.

Hitra zaroka in poroka
Zvezdniški par, ki se je začel videvati lani poleti, je januarja presenetil z novico o zaroki. Poročila sta se na začetku marca - civilna poroka je potekala 4. marca v ožjem krogu v londonskem dvoru Spencer House, cerkvena pa dan pozneje v cerkvi St. Bride.

Poročnega slavja so se poleg njunih otrok udeležili številni znani svatje, med njimi igralec Michael Caine, skladatelj Andrew Lloyd Webber, pisatelj Tom Stoppard ...