"Padla" je zaroka. Foto: EPA
Dwyane je svoji dragi nadel razkošen zaročni prstan. Foto: Instagram dwyanewade

Tako 41-letna igralka kot deset let mlajši športnik sta veselo novico objavila na Instagramu, kjer sta s svojimi sledilci delila prisrčno fotografijo, na kateri se prepletata njuni roki, na Gabriellinem prstu pa se vidi diamanten zaročni prstan.

Igralec Miami Heatov je k objavljeni fotografiji pripisal: "Rekla je DA!" Igralka in nekdanja manekenka pa je napisala: "Tako, pa se je zgodilo. #daaaaa!"

Iskrice v očeh zaradi lepe Gabrielle
Dwyane in Gabrielle sta v zvezi od leta 2009, svoje zaljubljenosti pa nista nikoli skrivala.

O svoji zvezi sta tudi javno spregovorila, Dwyane je tako v oddaji Oprah Winfrey ljubezen do Gabrielle opisal tako: "Moje oči se najbolj zaiskrijo, ko pride Zaire (njegov sin iz prejšnjega zakona, op. a.) domov in ko mu preglavice povzroča kakšna domača naloga, takrat se Gabrielle usede zraven njega in skupaj skušata razrešiti težavo. Takrat se moje srce iskreno nasmehne, ker se zavem, koliko je njena ljubezen globoka."

Zaljubljenca sta vsem svojim prijateljem letošnjo božično čestitko poslala v imenu družine Wade-Union. Kdaj se bosta ameriška zvezdnika sprehodila do poročnega oltarja, za zdaj še ni znano.