Družina Ecclestone Rutland. Foto: Instagram
Družina Ecclestone Rutland. Foto: Instagram

"Pozdravljena na svetu, Sophia, najina čudovita dojenčica. Najlepši dan v najinih življenjih, še nikoli nisva občutila takšne ljubezni," je ponosna mamica razkrila na Twitterju in Instagramu, kjer je tudi objavila fotografijo mlade družinice: "Trije mušketirji za vedno. Ljubim svojo malo družino."

Predstavnik Ecclestonove je za Daily Mail dejal, da je fotografijo Tamare in Sophie posnel Jay s svojim mobilnim telefonom, dodal pa je, da ni bil prisoten nikakršen vizažist ali pa stilist.

"Presrečna sem! Nisem si niti predstavljala, da se bo to tako hitro zgodilo. Jay ima rad otroke, presrečna sem, ker bova odprla novo poglavje najinega odnosa," je veselo novico svetu razkrila starejša hčerka Bernieja Ecclestona in njegove nekdanje žene Slavice Radić.

Tamara in Jay sta se poročila junija po le sedmih mesecih poznanstva. Poročno slavje je trajalo kar tri dni, goste so na slavju zabavali Elton John, Lionel Richie in DJ Marc Ronson, med 150 svati pa sta bili tudi britanska princesa Beatrice in njena mati Sarah Ferguson.