Par si je oktobra lani na skrivaj dahnil usodni
Par si je oktobra lani na skrivaj dahnil usodni "da". Foto: EPA

"Evan Rachel Wood in njen mož Jamie Bell sta potrdila, da pričakujeta prvega otroka," je za Us Weekly izjavil predstavnik 25-letne zvezdnice. To bo prvi otrok za oba.

Mlada igralca, ki svojega zasebnega življenja v nasprotju z nekaterimi svojimi kolegi ne obešata na veliki zvon, sta si obljubila večno zvestobo konec oktobra na skrivni poroki.

26-letni Britanec, ki nam je najbolj ostal v spominu po vlogi otroškega baletnika v Billyju Elliotu, in leto dni mlajša Evan, znano po vlogah v Trinajstletnicah, Rokoborcu in seriji Prava kri, sta se spoznala leta 2005, ko sta skupaj zaigrala v spotu skupine Green Day Wake Me Up When September Ends. Po letu dni sta se razšla, romanco pa sta obnovila, potem ko se je Evan Rachel razšla z 19 let starejšim gothrockerjem Marilynom Mansonom.

Govorice o Rachelini nosečnosti so se pojavile že novembra lani, ko je svet obšla fotografija, na kateri se igralka dotika svojega trebuha. Woodova je tedaj namigovanja zanikala na svojem profilu na Twitterju: "Žal mi je, da vas moram razočarati. Dojenček ni na poti."