Lamar verjame, da se s Khloe sploh ne bosta ločila. Foto: EPA
Lamar verjame, da se s Khloe sploh ne bosta ločila. Foto: EPA
Ameriški košarkarski zvezdnik se je ta teden predstavil navijačem Laborala. Foto: EPA

"Ljubim svojo ženo. Za vedno bo moja žena, ne glede na vse," je izjavil 34-letni košarkar, ki se bo po 14 letih, preživetih v Ligi NBA, preizkusil na stari celini. Podpisal je dvomesečno pogodbo s španskim prvoligašem, ekipo Laboral Kutxo Baskonio.

Športnika so paparaci ujeli na letališču, ko je čakal na letalo za Evropo, kot je bilo mogoče opaziti na fotografijah, ki so jih posneli, pa Lamar še ni snel poročnega prstana. Ne le, da ni še pripravljen reči zbogom 29-letni Khloe, ampak še vedno upa, da bosta spet skupaj. "Kdo ve? Ne veva niti, ali se bova ločila. Le čas bo povedal. Upam, da se ne ločiva. A četudi bi se, bo ona za vedno ostala moja žena!"

Muhasti zvezdnik je za Us Weekly nadaljeval izpoved ljubezni do Khloe, dejal je, da je poroka z njo ena najboljših stvari v njegovem življenju. "Biti poročen z žensko, ki jo ljubiš, je nekaj najlepšega poleg tega, da dobiš otroka." Lamar ima iz prvega zakona dva otroka, s Khloe pa kljub veliki želji nista imela otrok.

Zakon med športnikom in ameriško starleto je dokončno po štirih letih zakona "počil" decembra. Kaplja čez rob so bili Lamarjevi (domnevni) skoki čez plot in njegove težave z mamili. Lamar priznava, da ni popoln, ampak da bi najverjetneje vse tudi ponovil: "Vsi nekaj obžalujemo, ampak stvar je v tem, da se iz tega tudi nekaj naučimo. Nihče v tej sobi, nihče na tem svetu ne more reči, da ni naredil nikakršnih napak. Če poznate takšno osebo, pa mi jo prosim predstavite, rad bi jo spoznal in se pogovoril z njo."

Imam zmagovalno mentaliteto
Lamar ima v glavi le dve stvari - ponovno osvojiti Khloe in se spet vrniti na parket. Druga stvar mu je že uspela, na parket se nekdanji najboljši šesti igralec v Ligi NBA, ki je v dresu La Lakersov uspel osvojiti dva šampionska prstana, vrača, in to na evropskih tleh. Na novinarski konferenci v Vitorri-Gasteiz je dejal: "Nekaj časa nisem igral, tako da bo potrebno nekaj časa, da se vrnem v tekmovalni ritem, moral bom biti potrpežljiv. Ko bomo jaz, trener Sergio in uprava kluba stopili skupaj in bomo rekli, da je napočil pravi čas, da stopim na parket, bo to pravi trenutek. Ampak imam zmagovalno mentaliteto, mentaliteto šampiona, ne bom se predal!" V primeru dobrih iger bo Odom dobil pogodbo tudi za prihodnjo sezono.

Lamarja španski mediji spremljajo na vsakem koraku, nekaj fotoutrinkov si lahko pogledate spodaj.