Russllova je kariero začela že kot otroška igralka v Mickey Mouse Clubu, glavna vloga v seriji Felicity (1998-2002) pa ji je prinesla zlati globus. Foto: EPA
Russllova je kariero začela že kot otroška igralka v Mickey Mouse Clubu, glavna vloga v seriji Felicity (1998-2002) pa ji je prinesla zlati globus. Foto: EPA
Keri Russell
Keri se po sedmih letih razhaja od podjetnika. Foto: EPA

37-letna igralka k sreči ni imela bližnjega srečanja z vlomilci, saj so ti prej zapustili njen dom v Brooklynu. Keri je našla razbito okno in odprta vrata, so sporočili s policijske postaje in dodali, da so iz njenega stanovanja odnesli računalnik, nakit in torbico.

"Vlom se je zgodil," je igralkin predstavnik potrdil za ameriški People in dodal: "Vsi so dobro, Keri pa pošilja zahvale policiji."

Vlomilce, ki so tisti večer vdrli še v dom Kerinega soseda, so že našli. Gre za strica in nečaka, razkriva New York Daily, več podrobnosti pa ni znanih, saj preiskava še poteka.

Kerine stvari so že pri njej. "Pravkar mi prinašajo (policisti, op. a.) nazaj moje stvari," je v sredo popoldne dejala igralka, pozneje pa je novinarjem sporočila, da je vse v najlepšem redu. Dodala je, da so policisti odlično opravili svoje delo: "Policisti so bili odlični ... Tako hitri so bili."

Keri se ločuje
Le nekaj ur po tem, ko je People pisal o vlomu v Kerin dom, pa so pri ameriški reviji izvedeli tudi, da se je igralka po sedmih letih ločila od Shana Dearyja.

Novico je potrdil tudi igralkin predstavnik: "Ne živita skupaj že od poleti. Razhod je prijateljski, zdaj sta oba osredotočena na otroka."

Igralka in podjetnik imata šestletnega sina Riverja in skoraj dveletno hčerko Willo.