Michael Phelps je za divjo noč s prostitutko, ki je vključevala tudi uriniranje, plačal 850 evrov, zatrjuje domina. Foto: EPA
Michael Phelps je za divjo noč s prostitutko, ki je vključevala tudi uriniranje, plačal 850 evrov, zatrjuje domina. Foto: EPA
Pred mesecem dni je Phelps sicer objavil zaroko z nekdanjo mis Kalifornije Nicole Johnson. Foto: EPA

Tako je vsaj zatrdila 36-letna domina bujnih oblin Kim Petro, ki pa za svojo zgodbo odločno stoji, zato je privolila v videoizpoved in opravila tudi preizkus z detektorjem laži, zatrjujejo pri National Enquirerju.

Kim je povedala, da se je znani športnik februarja 2013 odzval na njen spletni oglas, v katerem je zapisala: "Popolnoma naravna, z bujnimi oblinami na pravih mestih, fetišistka. Čas z mano se izplača. Nič me ne šokira. Ne bodite sramežljivi."

Ko jo je prvič poklical, se je predstavil z izmišljenim imenom, vendar ga je domina nato v živo takoj prepoznala, pri tabloidu pa tudi zatrjujejo, da so pri neodvisnem viru potrdili, da telefonska številka res pripada 29-letnemu plavalnemu zvezdniku.

Nosil je žensko spodnje perilo
Ta ji je naročil, naj pride v prestižni hotel The London na Manhattnu, za kar ji plačal 900 dolarjev "donacije".

Ponudnica fetišističnih uslug pravi, da je takoj vedela, česa si želi, ko ji je naročil, naj pred prihodom v hotel spije vodo. "Tako in tako sem morala na stranišče - zakaj ne bi bila zato kar plačana, sem si mislila, ko sem počepnila nadenj in mu priskrbela 'zlati tuš'," domina pripoveduje, kako je izpolnila zvezdnikovo željo in urinirala po njem.

Dodaja tudi, da sta pred samim spolnim občevanjem pokadila malo marihuane, ko pa se je Phelps slekel, je opazila, da nosi - zapeljivo žensko spodnje perilo.

Videoizpoved domine si lahko ogledate tukaj.

Rojena je bila kot moški
To sicer ni prvič, da se je slavni športnik znašel na naslovnicah tabloidov zaradi svojega spolnega življenja - pred nekaj meseci se je o njunih skupnih vročih nočeh namreč razgovorila Taylor Lianne Chandler, ki se je rodila in odraščala kot moški, preden se je odločila za spremembo spola.

Pred mesecem dni je Phelps, ki je razburjal tudi zaradi svojih težav z alkoholom, sicer objavil zaroko z nekdanjo mis Kalifornije Nicole Johnson.