Ben je komedijant, igralec, scenarist in režiser. Foto: EPA
Ben je komedijant, igralec, scenarist in režiser. Foto: EPA

Na svečanem dogodku je Bena Stillerja spremljala njegova družina, žena Christine Taylor, sin Quin in hčerka Ella, ter dober prijatelj Tom Cruise, ki je svoje odtise tam pustil že leta 1992. Cruise je o svojem kolegu dejal: "Obožuje filme, vedno govoriva o filmih, časti filme - in tukaj je. Veste, Reality Bites je prvi film, ki ga je režiral. Vedno sem vedel, da je želel tudi režirati, že od začetka. In poglejte, kako širok spekter filmov je režiral, Reality Bites, Cable Guy in še eno klasiko, Zoolander."

Stiller pa je za E! News povedal, da je zelo vesel, ker se je dogodka udeležil tudi Tom, saj se je vedno zgledoval pa njem: "Filmi, ki jih je posnel, odločitve, ki jih je sprejel v svoji karieri - neverjetno je, ko pogledaš, kaj vse je ustvaril. Poleg tega, da je svetovna filmska zvezda, pa je tudi izredno delaven in velik ljubitelj filmov. Rad delam z njim. Veliko mi pomeni, da je danes tukaj."

Seveda pa ni šlo brez šal. Ben se je zahvalil tudi svojim staršem in družini, pri čemer je dejal: "Upam, da zdaj razumete, da so bila vsa leta, ko me ni bilo na roditeljskih sestankih, recitalih in rojstnih dnevih, vredna tega. Zdaj smo skupaj na hollywoodskem bulvarju, gledate me, kako klečim na tleh in imam roke v mokrem cementu. In otroci, upam, da pridete na svečano kosilo, bilo bi zabavno ujeti vse to."

Med zvezde ga je izstrelila Mary
Stiller se je rodil 30. novembra 1965 komedijantoma Jerryju Stillerju in Anne Meari. Na televiziji se je prvič pojavil pri 10 letih, ko je nastopil v oddaji svoje mame, pri 20 pa je kot igralec debitiral na Broadwayu. Pozneje je posnel štiri kratke filme za oddajo Saturday Night Live, nato sta sledila kratka filma Elvis Stories in Back to Brooklyn. Zadnji pa mu je prinesel lastno oddajo na televiziji MTV.

Po nekaj manjših vlogah v 90. se je Stiller posvetil romantični komediji Reality Bites, ki velja za njegov režiserski prvenec. Leta 1998 pa je sprejel vlogo, ki ga je izstrelila med zvezde - nastopil je v filmu Nori na Mary ob boku Cameron Diaz. Nekateri drugi filmi, v katerih je nastopil, so še Tropski vihar, In prišla je Polly, Starsky in Hutch, Zoolander (bil je tudi koscenarist, producent in režiser), Njeni tastari, Njegovi tastari in Madagaskar.