Avstrijski smučar Marcel Hirscher v družbi igralcev Arnolda Schwarzeneggerja in Jasona Stathama. Foto: EPA/Reuters
Avstrijski smučar Marcel Hirscher v družbi igralcev Arnolda Schwarzeneggerja in Jasona Stathama. Foto: EPA/Reuters
Arnold v pogovoru z avstrijskim kanclerjem in svojim dekletom. Foto: EPA/Reuters

68-letni igralec in nekdanji kalifornijski guverner je kljub kar nekaj slavnim obrazom v Kitzbühelu požel največ zanimanja, fotografi in novinarji so mu sledili na vsakem koraku.

Enemu najbolj znanih Avstrijcev, ki se je pri 21 letih odločil za selitev v ZDA, kjer je nazadnje tudi ostal in si tam ustvaril družino in bogato filmsko-politično kariero, je pripadla tudi čast, da nastopi v vlogi podeljevalca - presenetljivi zmagovalec prestižnega smuka v Kitzbühelu je bil 33-letni Italijan Peter Fill, na drugo in tretje mesto pa sta se uvrstila švicarska smučarja Beat Feuz in Carlo Janka.

Schwarzi še vedno zaljubljen
Tekmo si je Schwarzi ogledal v družbi svoje 28 let mlajše partnerice Heather Milligan, s katero sta v zvezi tri leta.

Arnold in Heather sta se med zimskim oddihom v Avstriji udeležila več dogodkov, paru pa je v Avstriji družbo delal tudi Schwarzijev sin iz prejšnjega zakona z Mario Shriver, 22-letni Patrick, ki je šel po očetovih stopinjah v svet šovbiznisa, je namreč maneken in igralec.

Zvezdniki v Kitzbühelu
Arnold je v Kitzbühel povabil tudi velikega prijatelja, zvezdnika akcijskih filmov Jasona Stathama, s katerim sta se po koncu smuka udeležila ene izmed številnih zabav. Tam sta Arnold in Jason pozirala skupaj z avstrijskim smučarjem Marcelom Hirscherjem in avstrijskim kanclerjem Wernerjem Faymannom, zabave se je udeležil tudi nekdanji voznik formule 1 Avstrijec Nikki Lauda.

V Kitzbühel so prišli tudi igralci Gwyneth Paltrow, Noomi Rapace in Luke Evans, manekenki Irina Shayk in Lena Gercke, manjkali pa niso niti zdajšnji in nekdanji smučarski zvezdniki.