Izklesana moška in ženska telesa bodo magnet za gledalce, so prepričani ustvarjalci filma, ki so se odločili projekt zapeljati v komično smer. Foto: Promocijsko gradivo
Izklesana moška in ženska telesa bodo magnet za gledalce, so prepričani ustvarjalci filma, ki so se odločili projekt zapeljati v komično smer. Foto: Promocijsko gradivo
Legendarni Hoff je dal Rocku gotovo kak neprecenljiv nasvet. Foto: Promocijsko gradivo

Slednji, še bolj izklesan, bo na platnu Mitch Buchannon, lik, ki ga je v 90. utelešal David Hasselhoff, ustvarjalci so novopečenemu najbolj seksi moškemu na svetu po izboru revije People namenili tudi prizor, ki ga pri britanskem Independentu opisujejo kot "najvišjeoktansko akcijo, v kateri je kdaj nastopal kak reševalec iz vode".

V napovedniku vidimo tudi prizor, v katerem glavni ženski lik Summer Quinn (igra jo Alexandra Daddario, ki je svoje razkošne obline pokazala tudi v Pravem detektivu) reševalca iz vode Matta Brodyja, ki ga igra Zac Efron (v seriji pa ga je David Charvet), obtoži, da strmi v njene prsi in da naj jo raje pogleda v obraz, on pa odvrne: "Saj se trudim, a je tako blizu tvojim joškom."

Filmarji so se pošalili tudi na račun že kar kultnega teka po plaži Pamele Anderson, Summer na neki točki opazuje CJ Parker (v filmu TV-lik Andersonove igra Kelly Rohrbach) in izjavi: "Zakaj se vedno zdi, kot bi tekla v počasnem posnetku?"

Odzivi na napovednik so mešani, nekaterim oboževalcem izvirne akcijske serije, ki so jo snemali med letoma 1989 in 2001, se zdi nesprejemljivo, da je film "zreduciran na komedijo", v spletnih komentarjih je bilo mogoče prebrati že, da lahko igralcem kar takoj podelijo maline (nagrade za najslabše igralske stvaritve leta).

Morda jih potolaži dejstvo, da se bosta v cameo vlogah v filmu v režiji Setha Gordona (Kako se znebiti šefa?), ki v kinematografe prihaja naslednjo pomlad, pojavila tudi sama Hoff in Andersonova.

Prilagamo napovednik in nekaj utrinkov s snemanja, vsako posamezno fotografijo lahko povečate s klikom.