Jennifer Lawrence je prejela še en laskav naziv. Foto: EPA
Jennifer Lawrence je prejela še en laskav naziv. Foto: EPA

S tem je s prestola "zrinila" svojo stanovsko kolegico, ki je v veselem pričakovanju, Milo Kunis. Ta je letos pristala na šestem mestu. Vmes so se uvrstile igralka Michelle Keegan, pevka Rihanna, manekenka Emily Ratajkowski in zvezdnica serije Veliki pokovci Kaley Cuoco. Med prvo deseterico najdemo še Beyoncé, Lucy Mecklenburgh, Nicole Scherzinger in Scarlett Johansson.

Z oskarjem nagrajena igralka se je na prvo mesto zavihtela zaradi svoje igre v franšizi Igre lakote in v Ameriških prevarah. Veliko pa je k njenemu novemu priznanju pripomogla tudi njena odkritost, ki včasih že meji na nepremišljene izpade - ko je recimo na rdeči preprogi Zlatih globusov "vpadla" v kader pevki Taylor Swift.

In če smo že pri podelitvah nagrad in J.Law. Ameriški mediji so se razpisali, da naj bi se igralka na zabavi po podelitvi oskarjev tako napila, da je bruhala na zabavi, ki jo je priredila Madonna. Njeno alkoholizirano stanje naj bi bilo tako hudo, da ji je nasvet, "naj se spravi k sebi", dala kar Miley Cyrus.