Iz sveta znanih
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 2.2 od 10 glasov Ocenite to novico!
Jim Carrey pred dvema letoma, ko je bil gost v zadnji pogovorni oddaji kolega Davida Lettermana. Foto: Reuters

Dodaj v

Foto: Jim Carrey v velikonočnem voščilu "zaraščen in postaran"

Težki časi za komika po smrti partnerke
19. april 2017 ob 08:43
Los Angeles - MMC RTV SLO

Ameriški igralec Jim Carrey je oboževalce "šokiral" z velikonočnim selfijem, ki ga je objavil na omrežju Twitter, saj naj bi bil po mnenju mnogih neprepoznaven.

55-letni komik sicer že dolgo nosi dolge lase in košato brado, se pa je v letu in pol, odkar je njegova nekdanja partnerka, takrat 30-letna irska vizažistka Cathriona White, naredila samomor, držal bolj zase, saj ga njena mama in nekdanji mož tožita zaradi domnevne posredne krivde za Cathrionino smrt: trdita, da ji je omogočil dostop do zdravil na recept, ki jih je nato vzela v prevelikem odmerku.

Carrey je v omenjenem tvitu objavil fotografijo, na kateri pozira z zajčkom in korenčkom, pripisal pa je: "Srečno veliko noč ali judovsko veliko noč ali kar koli že vam daje topel in prijeten občutek." Mnogi izmed njegovih sledilcev so bili presenečeni nad njegovim videzom, saj naj bi bil videti veliko starejši kot takrat, ko se je nazadnje pojavil v javnosti.

Nekateri so ugibali, ali je Jim pod velikim stresom zaradi smrti nekdanje partnerke in sodnih zdrah, ki so sledile - med drugim ga je njena družina obtoževala, da jo je okužil z več vrstami spolnih bolezni -, a je že pred dvema letoma, ko sta bila še skupaj, nosil podobno brado in pričesko, tudi januarja letos, ko je predstavljal svojo novo serijo I'm Dying Up Here, ki bo premiero doživela junija, ni bil videti dosti drugače.

Pred Cathriono White je bil Carrey več let v razmerju z nekdanjo Playboyevo zajčico Jenny McCarthy, še prej pa je bil poročen z Lauren Holly, s katero sta se spoznala na snemanju Butca in butca - njun zakon je trajal manj kot eno leto.

A. K.
Prijavi napako
Komentarji
hefe
# 19.04.2017 ob 08:52
Zgleda kot en 55 letnik, ki si je pustil nekoliko daljšo brado...

Oh, wait...
VanDame
# 19.04.2017 ob 09:02
Članek pa zgleda kot neko skropucalo, ki bi ga objavili na 24ur.com.

Oh, wait?
evaevi
# 19.04.2017 ob 09:22
Zelo lepa fotografija prijaznega 55letnika z zajčkom.
ZRC
# 19.04.2017 ob 09:26
Jim se že vrsto let bori z depresijo. Tale zadeva z pokojnim dekletom mu niti malo ne olajšuje življenja. Meni osebno je on eden najboljših komikov in eden od najbolj podcenjenih dramskih igralcev v hollywoodu. Iskreno upam, da ne bo končal tako kot še en velikan komedije - Robin Williams.
Preprost2
# 19.04.2017 ob 09:15
O ne Jim, pa zakaj se staraš. Je pa "članek" prekopiran, ker sem ga zasledli par dni nazaj. Toliko o marljivem delu.
Zlobni genij
# 19.04.2017 ob 10:17
Leta v sovbiznisu in pred kamero naredijo svoje. Poglejte si denimo RDA-ja( Richard Dean Andersona) kaksen debeluh je danes, pa kaksen suhec je bil pred leti. Skratka, Jimu nimamo kaj zameriti. :)
Zetes
# 19.04.2017 ob 09:57
Siva brada ga nekoliko postara, vendar je se vedno povsem normalno zgledajoc predpenzionist.
fah-q
# 19.04.2017 ob 11:56
mislim da slovenska beseda "mrhovinarji" označuje ljudi, ki pišejo in pametujejo o temu kako izgleda 55 letnik če le ta slučajno ni u nulo zrihtan....
oliva
# 19.04.2017 ob 11:37
Simpatičen tip, nerazumljen, neskončno nadarjen, podcenjen, kot je že napisal @ZRC.
Meni je šel včasih na živce, ni mi bil všeč (ne maram preveč pretiranega in 'naturalističnega' humorja), vendar že v tej vlogi (komik) je vseeno izvrsten, tudi če ti ni všeč, ker to pa redko vidiš, toliko mimike in izraznosti pri nekom, takšno gibljivost telesa, ne nazadnje. Itd.
Potem pa da še vidiš ostale filme, dol padeš, recimo kultni Trumanov show ali (zame še boljši) Večno sonce brezmadežnega uma (kjer sta oba fantastična).

Komiki pa so sicer pogosto v resničnem življenju depresivci ali resneži. Pravzaprav po eni strani logično.

Upam da bo kreiral še mnoge carske vloge. :)

Tale z zajčkom je pa ful simpatična.
Če bi se obril in mal drugačna fotka (drug kot, svetloba itd.), pa bi bil čisto lepo fit in mladosten, kakršen tudi je. :)
Nemo
# 19.04.2017 ob 13:51
Le kako si drzne ne izgledati natanko tako kot 30 let nazaj?!!??
Fresh_Prince
# 19.04.2017 ob 14:11
Richard Dean Anderson je imel prvo tezave z nogo ki si jo je poskodoval in ni mogel hoditi, potem pa se z zdravjem. Nekaj casa je izgledal zelo zabuhel, ampak mislim da je sedaj boljse.
Snežinkica
# 19.04.2017 ob 12:17
Glede na to, da je moški, mu ne bo hudega, še vedno bo dobival vloge, četudi se je zanemaril. Če bi bil ženska, bi pa seveda veliko bolj tanko piskal, bil pod hujšim pritiskom, da se gre "pomladiti" etc.
Kazalo