Kaley je svojemu priimku dodala Ryanov priimek Sweeting. Foto: Reuters
Kaley je svojemu priimku dodala Ryanov priimek Sweeting. Foto: Reuters
Kaley Cuoco
Kaley je širša javnost spoznala kot Bridget Hennessy v seriji Moja najstnica. Foto: EPA

28-letna igralka in manekenka in dve leti mlajši tenisač z Bahamov, ki že leta živi na Floridi, sta se spoznala lani poleti, po le treh mesecih zveze pa sta septembra razkrila veselo novico, da sta zaročena.

Na najdaljšo noč v letu sta zaljubljenca odprla novo poglavje v svoji ljubezenski pravljici - poročila sta se pred družino in prijatelji v Malibuju, piše ameriški Us Weekly.

"Počutim se, kot da ga poznam že vse življenje," je dejala Kaley po ekspresno hitri zaroki. Dan po tem, ko je dahnila usodni da teniškemu igralcu, pa je na Instagramu zapisala, da se je prejšnjo noč poročila s svojim dragim in da življenje ne bi moglo biti slajše. Dodala je še: "To je najboljša noč v mojem življenju." Tudi ženin se je oglasil na omenjenem družbenem omrežju, kjer je poleg objave poročnih fotografij napisal še: "Moje obrazne mišice me bolijo od smejanja. Najboljša noč v zgodovini."

Kaley je blestela v obleki rožnate barve s podpisom mojstrice poročnih oblek Vere Wang, Ryan pa je izbral elegantno črno obleko.

Po Supermanu spoznala Sweetinga
Kaley, ki se z igralstvom ukvarja že od malih nog, se je z Ryanom začela videvati hitro po razhodu od igralca Henryja Cavilla. Dve leti se je skrivoma sestajala s svojim soigralcem iz omenjene z emmyjem nagrajene serije Johnnyjem Galeckim. Poleg Galeckega pa je bila v resni zvezi tudi s specialistom za zasvojenosti Joshem Resnickom, s katerim je bila zaročena od marca do oktobra leta 2012.

Nekaj fotografij s poroke si lahko pogledate spodaj.