Iz sveta znanih
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 3.4 od 16 glasov Ocenite to novico!
Meghan Markle, princ Harry
Meghan Markle, princ Harry Foto: Reuters
Meghan Markle, princ Harry
Namesto na igrišče so bile vse oči uprte v Meghan in Harryja. Foto: Reuters

Dodaj v

Foto: Meghan in Harry prvič z roko v roki skupaj v javnosti

Je naslednji korak poroka?
26. september 2017 ob 08:24
Toronto - MMC RTV SLO, Reuters

Čeprav ni ravno skrivnost, da sta Meghan Markle in britanski princ Harry že dobro leto par, pa se je v ponedeljek prvič zgodilo, da sta si na javnem dogodku odkrito izkazovala nežnosti.

V Torontu, kjer Marklova snema serijo Suits, te dni potekajo t. i. Invictus Games oz. igre nepremagljivih. Gre za mednarodno športno tekmovanje, katerega pobudnik in pokrovitelj je ravno princ Harry in na katerem v različnih disciplinah tekmujejo športniki invalidi.

Harry je dogodek pred dnevi uradno odprl - in takrat mu je njegova izbranka Meghan ploskala s tribun, saj se po kraljevskem protokolu ne smeta skupaj pojaviti v javnosti, dokler nista (vsaj) zaročena. V ponedeljek pa sta vse presenetila, ko sta z roko v roki prišla na tekmo tenisa na vozičku in s svojih sedežev tik ob igrišču spodbujala tekmovalce.

Oči fotografov in javnosti so bile seveda bolj kot v sam športni dogodek uprte v 36-letno igralko in tri leta mlajšega princa, ki z izkazovanjem nežnosti sicer nista pretiravala, sta pa opazovalcem jasno pokazala, da njuna zveza ni le kratkotrajna muha, kar je le še podžgalo govorice, da se v britanski kraljevi družini znova obeta poroka.

Sta se v Afriki zaročila?
Že na začetku septembra, ko se je par vrnil z romantičnega dopusta v Bocvani in Zambiji, so anonimni poznavalci začeli namigovati, da je Harry sledil zgledu starejšega brata Williama in svojo izbranko za roko zaprosil med dopustovanjem v Afriki. Tiskovni predstavniki obeh tovrstna vprašanja seveda ignorirajo, naj bi pa Buckinghamska palača že začela priprave na uradno naznanitev zaroke. "Te stvari se načrtujejo krepko vnaprej, ni lahko kar razkriti take novice. Vsi vedo, kako srečen Harry je in kako komaj čaka na dan, ko bo zaroka naznanjena," naj bi neki prijatelj Marklove dejal v pogovoru za US Weekly.

Sočasno je omenjeni vir tabloidu razkril, da je Harry Meghan že predstavil svoji babici, kraljici Elizabeti, kar naj bi bil še zadnji korak pred skorajšnjo razglasitvijo zaroke. Celotna kraljeva družina naj bi bila sicer nad Marklovo navdušena - pa čeprav so bili najkonservativnejši krogi znotraj monarhije sprva malce skeptični glede tega, da ni modre krvi, da je mulatka in da je bila že enkrat poročena (med letoma 2011 in 2013 s producentom Trevorjem Engelsonom).

Potrdila, da sta skupaj že več kot eno leto
Za septembrsko izdajo Vanity Faira je Marklova dala obsežen intervju, v katerem je prvič jasno potrdila, da sta s Harryjem zares par. "Skrivaj sva se sestajala skoraj šest mesecev, preden je novica prišla v javnost. Vmes sem ves čas delala in edina stvar, ki se je spremenila, je bilo dojemanje javnosti. Sama se nisem spremenila prav nič. Še vedno sem ista oseba in nikoli nisem dopustila, da me je zveza opredeljevala," je razkrila 36-letna igralka.

T. K. B.
Meghan Markle, princ Harry
Meghan Markle, princ Harry
Meghan Markle, princ Harry
Meghan Markle, princ Harry
Meghan Markle, princ Harry
Meghan Markle, princ Harry
Meghan Markle, princ Harry
Meghan Markle, princ Harry
Meghan Markle, princ Harry
Meghan Markle, princ Harry
Meghan Markle, princ Harry
Meghan Markle, princ Harry
Prijavi napako
Komentarji
luckylucke
# 26.09.2017 ob 09:23
Lušna ko sto hudičev
SsDrag
# 26.09.2017 ob 10:58
fantje, tut pri 32 letih se da dobit tako fletno punco. pa kar je najbolj pomembno, ni se vam treba brit! :D
watwat
# 26.09.2017 ob 11:57
Njemu je res super, iste koristi kot jih ima starejši brat z neverjetno manj pritiskom. Še boljše je, če si kakšen mrzli bratranec. Nihče ne ve kdo si, imaš pa vse ugodnosti kraljeve družine (šolanje, denar...)
a-rod
# 26.09.2017 ob 11:44
harry in william poskrbela za dobro injekcijo genov iz ženske strani
Dajana_B
# 26.09.2017 ob 10:12
Luštna, zelo podobna Kate, itak, da vsi mlajši bratje ponavljajo po starejših, podoben priimek kot Merkel... upam samo, da ne bo vsak teden podrobnosti o tem... sta se zaročila ali ne... koliko je vreden prstan... kdaj bo poroka... ali je noseča... upam, da bosta imela 10 otrok in da bosta srečna kot je trden naš most, samo, prosim, ne nam razlagat, kaj vse se je v resnici zgodilo, ker se potem vse skupaj razvodeni...
Ples
# 26.09.2017 ob 13:02
Meni zgleda po fotkah, da jima je fajn skupaj, to pa edino šteje.
ElTorro
# 26.09.2017 ob 16:24
Prestara je za deco. Mlajšo
Za nasledstvo mora poskrbeti prestolonaslednik, tako da on tega pritiska nima.
Encefalitis
# 26.09.2017 ob 11:55
Je sploh potreben komentar? Uboga :)
stewie
# 26.09.2017 ob 12:37
Ob koncu počitnic, smo se v uredništvu šokantno odločili, da poizvemo kje in kako so člani bendissima Zmeljkoff preživeli oz. premrli počitnice in o njihovih zastavljenih ciljih ob začetku novega šolskega leta.
Tako smo za liderja benda Gogo Sedmaksimarketa izvedeli, da je čez počitnice delal kot črna živina v domačem hlevčku. Po izjavah dotičnega menda ob delu ni popil niti enega piva ampak samo doma narejen malinovec. Za nagrado je dobil nove superge brez vezalk - une na trak. V novem šolskem letu si je zastavu cilj, da bo v zvezke lepo pisal.
Žare je za razliko od zgoraj omenjenega lagano sportski izležaval na nekem otoku v južni Dalmaciji. Baje je užgal neko Sextra vodno dieto, pri kateri je 8.dan, ko je bog ustvaru rock, popil toliko vode, da je zmanjkalo vode na večini od jadranskih otokov. V novem šolskem letu se bo žare vpisal v krožek igranja na 6-žični bas.
Koščak je kar počakal na placu za vaje. Zakaj temu tako ne ve nihče. V novem šolskem letu bo pavziral.
Teo se je cele počitnice učil snov za naprej za tretji razred devetkletke. Pravtako so ga ostali člani benda učlanili v klub AA (anonimnih abstinentov), kjer je prakticiral terapijo pitja piva da bi postal pravi roker. Klub je po mesecu dni propadu.
Ostali pomagači:
Žare je Dekiju dovolu, da sprazne žaretov domač hladilnik, da se ne pokvari tisto kar je še ostalo (glej zgoraj - Žare - dieta), Sandra in Eva sta na samotnem otoku s Čirotom pile Nestea, Foter Primitivc pa je pomagal v Delamarisu prat kašete, da bi zaslužu za nov kombi. Prehitro so kupli stroj za pranje kašet tko da Sneško ostaja !!!
Za Zmelkoow.net - Šokantnoow
Žaži Na Plaži.kom
a-rod
# 26.09.2017 ob 11:43
pa dobr puste ga že na mir:D
miškolinka
# 26.09.2017 ob 10:02
Bogata ko sto hudičev, pa si ne more privoščit novih (celih hlač) :D
nemarjak09
# 26.09.2017 ob 11:07
Prestara je za deco. Mlajšo rabi.
Kazalo