Tako je vila videti od zunaj. Foto: Nepremičninska agencija Redfin
Tako je vila videti od zunaj. Foto: Nepremičninska agencija Redfin

Posestvo je namreč kupil leta 1990 za "borih" 2,35 milijona dolarjev, zdaj pa ga prek nepremičninske agencije Redfin prodaja za 8,25 milijona dolarjev.

Na posestvu, ki meri dobrih 8.000 kvadratnih metrov, se raztezata dve stavbi (osrednja, namenjena lastniku, in dodatna "hišica" za goste), ki imata skupno okoli 6.000 kvadratnih metrov uiporabnih površin, piše na spletni strani agencije.

Sodeč po fotografijah, ki so objavljene ob oglasu (ogledate si jih lahko tudi spodaj), je vila opremljena, kot se za hollywoodskega zvezdnika spodobi: šest ogromnih kaminov iz masivnega kamna, "okrašenih" z lesom, tla pa krasita italijanski beli marmor in masiven les. V glavni stavbi sta dve veliki spalnici (tista v zgornjem nadstropju ima kar dva kamina), v hiši za goste (ta ima ločen vhod) pa še dve spalnici in tri kopalnice. Posestvo ima sicer tudi svoje teniško igrišče, bazen in masažno kad.

V preteklosti so v omenjeni vili živeli član zasedbe Eagles Don Felder, igralec Tommy Chong in glasbeni producent David Foster.