Olivia naj bi znala z jezikom zavezati pecelj češnje. Foto: Reuters
Olivia naj bi znala z jezikom zavezati pecelj češnje. Foto: Reuters

20-letna lepotica se je žiriji najprej predstavila v večerni obleki, nato pa smuknila še v kopalke in pokazala svoje izklesano telo. Čakalo pa jo je seveda tudi vprašanje, ki ga je tokrat postavil nekdo iz občinstva, poroča Reuters.

Vprašanja so organizatorji zbirali prek socialnega omrežja Twitter in Olivia je morala odgovoriti, ali se ji zdi pravično, da na lepotnem tekmovanju za ženske zmaga transseksualka. "Menim, da bi bilo pravično," je povedala misica in dodala: "Toliko ljudi je, ki imajo željo po spremembi, da bi bili bolj srečni. Jaz to sprejmem, zato ker verjamem, da je to svobodna država." Občinstvo se je na njen odgovor najprej odzvalo zelo različno, nato pa so začeli glasno ploskati.

S svojim odgovorom je očitno prepričala tudi žirijo, saj so med 51 dekleti prav njo imenovali za novo mis, kar je priklicalo kar nekaj solz sreče na njen obraz. Mis simpatičnosti je postala Rebecca Hodge, najbolj fotogenična pa je bila Alaina Bergsma.

"Lepota se kaže v tem, kako ravnaš z drugimi," je temnolaska, ki se je rodila v glasbeni družini in že od drugega razreda osnovne šole igra čelo, dejala sodnikom. Zaupala jim je tudi, da je njena vzornica Audrey Hepburn, saj je več let delala kot prostovoljka: "Bila je lepa na zunaj in navznoter."

Olivia bo decembra ZDA zastopala na tekmovanju za mis Universe in na izboru za mis sveta. Kje bo tekmovanje, še ni znano.