Sedemčlansko komisijo je osvojila tudi s svojim pevskim talentom. Predstavila se je z opero Il Bacio (Poljub). Foto: Reuters
Sedemčlansko komisijo je osvojila tudi s svojim pevskim talentom. Predstavila se je z opero Il Bacio (Poljub). Foto: Reuters

Lepotica je svojo izklesano postavo pokazala v belih kopalkah, nato pa se je na odru v Las Vegasu sprehodila še v elegantni črni večerni obleki. V točki, ki jo je pripravila za del tekmovanja, kjer mladenke predstavijo svoje talente, pa je presenetila z opero.

Ni pa se mogla izogniti neprijetnim vprašanjem o politiki. Sodniki so želeli vedeti, ali meni, da bi misice morale javno razglasiti svojo politično usmeritev.

Laura je dejala, da bi morale predvsem podpirati to, kar je dobro za Ameriko: "Mis Amerike predstavlja ves narod in sporočilo predsedniškim kandidatom je, da tudi oni predstavljajo ves narod. V tem času ekonomske krize se moramo osredotočiti predvsem na to, kaj Amerika potrebuje. Mislim, da mora mis Amerike predstavljati to."

Kaeppelerjeva je poleg naslova najlepše prejela tudi denarno nagrado 50 tisoč dolarjev. Še preden je nagrado osvojila, je dejala, da bi denar porabila za študij logopedije, saj si je želela postati govorna terapevtka. Vendar pa si je premislila in zdaj pravi, da ga bo namenila za študij prava ter postala odvetnica. Rada bi se ukvarjala predvsem z otroki oziroma njihovimi starši, ki so v zaporu.

Laura bo tako eno leto preživela večinoma na poti, saj po potovala po ZDA in zbirala denar za dobrodelno organizacijo Miss Amerike, pri kateri zbirajo denar za otroke.