Srečna kraljeva družina na podeželskem posestvu Sandringham v kraju Norfolk. Foto: Reuters
Srečna kraljeva družina na podeželskem posestvu Sandringham v kraju Norfolk. Foto: Reuters

Cambriška vojvodinja in vojvoda Catherine in William sta hčerko krstila 5. julija. Pred cerkvijo je dojenčico zasenčil njen bratec George, ki je požel občudovanje sedme sile in vseh, ki so želeli pozdraviti novo članico družine pred vhodom v cerkev.

Princeso, ki je na svet prijokala 2. maja 2015, je s sveto vodo iz reke Jordan krstil anglikanski nadškof iz Canterburyja Justin Welby. Prav on je leta 2013 poskrbel tudi za krst njenega starejšega bratca, princa Georgea. Takrat sta se William in Kate odločila za skromnost in tretjega v vrsti za britanski prestol krstila v najožjem družinskem krogu in podobno je bilo tudi tokrat.

Po krstu se je zabava nadaljevala v podeželski hiši Sandringham v kraju Norfolk, kjer je priznani fotograf Testino - tudi najljubši fotograf prinese Diane - v svoj objektiv ujel mlado družino.

"Zelo sem ganjen in počaščen, da so me izbrali za fotografiranje princese Charlotte na krstu. Tako nadaljujem dokumentiranje portretov te družine, ki je duša te države - države, ki mi je dala veliko," je zapisal fotograf na svojem profilu na Instagramu.