Madalina Ghenea. Foto: EPA/Reuters
Madalina Ghenea. Foto: EPA/Reuters
Mladost
Madalina v filmu Mladost. Foto: Fivia
Madalina in njena nekdanja ljubezen - hollywoodski igralec Gerard Butler. Foto: EPA/Reuters

"V življenju sem imela dve resni zvezi, ena izmed teh je bila z Michaelom Fassbenderjem. Ko sva se razšla, sem zelo trpela. Želim se zaljubiti, a za zdaj dajem prednost delu," pravi 27-letna Madalina, ki je vse svoje moči usmerila v karierno rast.

Nase je lani opozorila v filmu Mladost (Youth) z vlogo mis Universe, kjer je pokazala, da ni le lepa, temveč tudi pametna - mimogrede, Madalina se navdušuje nad kvantno fiziko -, v vlogi eksotične ženske nastopa v drugem delu Zoolanderja, v nastajanju je komedija Smitten! ... Igralski debi je manekenka, ki jo je v Italijo pripeljala prav moda, doživela v italijanski seriji I soliti idioti leta 2011, dve leti pozneje je skupaj z Judom Lawom nastopila v filmu Dom Hemingway.

Plesala je v italijanskem resničnostnem šovu Ballando Con Le Stelle, pojavila se je v videospotih Il tempo tra di noi Erosa Ramazzottija, kjer igra dekle slavnega pevca, in v Madonninem Turn Up The Radio.

Madalina na Sanremu
Velika čast ji je pripadla letos, ko je bila imenovana za eno izmed sovoditeljic največjega glasbenega festivala na Apeninskem polotoku. Voditeljsko palico je imel v rokah voditelj Carlo Conti, za imitacije je poskrbela igralka Virginia Raffaele, Madalina pa je aplavz občinstva požela s svojimi manekenskimi izhodi.

Sanremu gledanost dvigujejo tudi starlete, za katere italijanski glasbeni festival predstavlja odlično odskočno desko v svet šovbiznisa. Ali bo Madalini tako kot njenim predhodnicam uspel preboj med italijanske zvezde - eden najbolj iskanih obrazov v Italiji je trenutno argentinska starleta Belen Rodriguez, ki je pozornost na Sanremu leta 2012 pritegnila z obleko, pod katero ni nosila ničesar - bo pokazal čas.

Med samim festivalom se je na družabnih omrežjih še kako govorilo o Madalini, spoznala jo je vsa Italija, pa tudi svet, saj so zaokrožile fotografije romunske lepotice, ki je pozornost svetovnih medijev pritegnila tudi s svojim ljubezenskim življenjem. Kot rečeno, bila je v zvezi s s hollywoodskima igralcema Michaelom Fassbenderjem in Gerardom Butlerjem, z njim je še vedno v prijateljskih odnosih, kratek čas je bila tudi v zvezi tudi z Leonardom DiCapriom.

Od Sophie Loren do Cristiana Ronalda
Madalinina vzornica je legendarna italijanska igralka Sophia Loren, govori italijansko, romunsko in angleško, znana je tudi po svojem dobrodelnem delu, v svojem rojstnem kraju Slatini je tako obnovila del bolnišnice ... Pozornost je pritegnila tudi z zapisom na Instagramu, da so med režimom romunskega diktatorja Nicolaeja Ceausesca vsi imeli vsaj kaj jesti in da ni bilo takšnega brezna med revnimi in bogatimi kot danes ...

V modnih vodah je že od svojega 15. leta, pojavljala se je na modnih revijah v Romuniji, Italiji, Nemčiji, Španiji, Franciji, krasila je številne naslovnice, v oglasu za svojo dišavo jo je želel tudi portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo ...

Fotografije iz Sanrema in filmskih festivalov, med drugim tudi iz Cannesa, kjer je Madalina skupaj s filmsko ekipo Mladosti predstavljala film, si lahko pogledate spodaj.